Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Szivattyú kínálatunk

Szivattyúk kertbe, építkezésre is – akkus szivattyútól a házi vízművekig

Szennyezett, vagy nagyobb mennyiségű szilárd anyagot tartalmazó folyadék szállítására alkalmas gépek a nagyobb szivattyúk. Kisebb verziói pedig ideálisak öntözéshez is a hobbikertészek számára.

Egy szivattyú nagyon sok szituációban nyújthat segítséget, legyen szó akár kerti, mezőgazdasági,  építési munkáról vagy ház körüli egyéb teendőkről. Ezek a szerkezetek ilyenkor bizony elmaradhatatlan kellékei a hatékony és gyors munkának. Mivel otthoni használatra alkalmas, hobbikertész-szintű és egészen profi gépeket is forgalmazunk, a Profigazda szivattyú boltban szinte biztosan meg fogod találni azt a változatot, amely számodra ideális.

Mikor nagyon hasznos egy szivattyú?

Számos olyan helyzet adódhat a ház körül, amikor nagy segítséget nyújthat egy szivattyú használata. Ugyanis például míg belvíz, csőtörés vagy felgyűlt esővíz esetén a folyadék eltávolításához jelenthet nagy segítséget egy ilyen gép, addig a nyári szárazságban az öntözéshez kínál egyszerű megoldást az ideális változat. Kulcs lehet ezeken felül ivóvízellátás megoldása esetén, de az épületek hűtési, fűtési és meleg víz keringetését is el tudják látni, valamint a nyomásfokozás feladatának is eleget tudnak tenni.
Minden esetben, amikor nagy mennyiségű folyadékot kell mozgatni szükség lehet egy célnak megfelelő szivattyúra!

Mi minden található szivattyú webáruházunk polcain?

Mivel nagyon sokféle szivattyú létezik, nem könnyű kiválasztani közülük azt, amely valóban ideális az elvégzendő munka szempontjából és hosszú távon tudod nagy hasznát venni időről időre. Lássuk, melyek a leggyakoribb szivattyú fajták, amelyek között érdemes alaposan szétnézni!

  • kerti szivattyúk: nagy teljesítményű, mégis kompakt eszközök. Az összegyűjtött esővízzel való öntözésben segítenek hobbikertészek számára.
  • benzinmotoros szivattyúk: ezek olyan helyen is használható gépek, ahol nem áll rendelkezésre villamos áram. Strapabíró, robusztus szerkezetek.
  • búvárszivattyúk: nagy folyadékszállítási képességgel bíró gépek, a kertben, tóban, házban, kútban keletkező szennyvíz leszivattyúzására.
  • házi vízművek: ezek a nagy teljesítménnyel bíró gépek alkalmasak rá, hogy tiszta vizet szivattyúzzanak víztározókból, kutakból és aknákból. Öntözőkhez, mosókhoz, illetve WC-öblítésére egyaránt használható a házi vízmű.
  • mélykúti szivattyúk: tiszta vízzel való öntözéshez, öntözőrendszer kialakításához szivattyúzhatsz vizet ezekkel a gépekkel kertedbe, otthonodba.
  • szennyvízszivattyúk: ideális szivattyúk medencékhez, tartályokhoz, kutakhoz egyaránt a szennyvíz átvezetésére.
  • akkumulátoros szivattyúk: bárhol és bármikor üzembe helyezhető, akár a nyaralóban vagy kempingben is könnyedén alkalmazható gépek.

Mindenképpen érdemes megbízható szivattyú boltban vásárolni
Mivel alapvetően egy igen komoly beruházásról van szó amikor szivattyút vásárol az ember, egyáltalán nem mindegy, milyen helyről szerzi azt be. Fontos a minőség, a szakértelem és a garancia, így nem kérdés, hogy olyan szivattyú webáruház polcain ajánlott válogatni, ahol mindez alapvetően adott. Így már csak azokat a paramétereket kell figyelembe venni, amelyek az ideális szerkezet kiválasztásához mérvadók. 

Vagyis ahogy a fentiekből is látható, mindenki számára létezik az ideális szivattyú, amely hosszú távon jó szolgálatot tehet bizonyos helyzetekben. Azonban ahhoz, hogy mindez a gyakorlatban is megvalósuljon, fontos alaposan mérlegelni és tudatosan választani a kínálatból.