Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Csapdák, riasztók

Teremts rovar- és rágcsálómentes övezetet!

Ott az a szép kert, a tiszta otthon, a jól felszerelt műhely, vagy épp a gazdag termés… De megkeserítik a mindennapokat a rovarok és a rágcsálók? Bánj el a kártevőkkel a megfelelő, hatékony eszközöket segítségül hívva.

Unod már az egerek látogatását, a csúnya túrásnyomokat a kertben, vagy a zümmögő kártevőket, akik semmit nem kímélve pusztítanak?  Esetleg a szomszéd át-átlátogató macskája ellen keresel nem ártó, kíméletes megoldást, hogy ne kaparássza fel a kerteteket? A családod tagjait védenéd meg a veszélyes kullancsoktól vagy a szúnyogcsípésektől, hogy a kertben töltött idő ne járjon végül kellemetlen mellékhatásokkal?

A Profigazda ebben is a segítségedre lesz, itt ugyanis minden olyan irtószert, riasztót és csapdát megtalálsz, amelyek segítenek megőrizni kerted, otthonod, termőterületed nyugalmát. Nem kell feszültségben élned a hívatlan vendégek miatt, hiszen megvan a megoldás a távoltartásukra!

Böngéssz az alábbi kategóriákban:

-    Állatcsapdák
Rágcsáló-csapdák, rágcsálóirtók az apró kis kártevők ellen; riasztók pedig a vakondok, macskák és kutyák számára, akiket kíméletesen, bántás nélkül kell más irányba terelni.

-    Rovarcsapdák
Rovarirtó gélek, légyfogók, csótányirtók, csapdák, permetek és aerosolok a nem kívánt vendégek elkapására, vagy épp távoltartására.

-    Szúnyogirtók, kullancsriasztók
A klasszikus távoltartó eszközök, spray-k, permetek emberek és háziállatok számára, a szabadban töltött nyugodt percekért.

-    Feromon- és színcsapda
Csapdák különféle légy- és molyfajok ellen, hogy ne károsítsák a termést, és ezzel számos kellemetlenségtől megóvjanak.