Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Szerszám és gép

Szerszámmal, géppel jól felszerelt műhely? Megoldva!

Megfelelő gépek nélkül nincs hatékony munka! És ez nemcsak a kerti eszközökre vonatkozik, hanem minden egyébre is, ami egy műhelybe, vagy csak a „bütykölős sufniba / garázsba” kellhet.

A gép dolga, hogy az ember keze alá dolgozzon, és most már egyes gépek nélkül elképzelhetetlen az élet. A gép viszont nem működik ember nélkül, kell hozzá a szakértő, elhivatott kéz! A ProfiGazda webshopban olyan gépeket, kiegészítőket, szerszámokat forgalmazunk, amelyek minden bizonnyal nem okoznak majd csalódást neked, és minden munkánál, amikor csak szükséged lesz rájuk, megbízható segítséget jelentenek majd. Ebben a kategóriában mindent megtalálsz, amire az otthoni vagy a ház körüli kisebb-nagyobb munkákhoz szükséged lehet.

Böngéssz az alábbi kategóriákban:
-    Autófelszerelés
Felszerelések, amelyek bármikor jól jöhetnek a kocsiban, szállítástól a kisebb-nagyobb akadályok leküzdéséig.


-    Elektromos gépek
Böngéssz elvárásaidnak megfelelően! Hogy gyorsítsuk a haladásod, innen egyenesen is elérheted a keresett termékcsoportot:

  •     akkumulátorok és töltők akkus gépekhez
  •     elektromos festékszórók
  •     építőipari gépek
  •     faipari gépek
  •     fémipari gépek
  •     fúrógépek, csavarozógépek, vésőgépek,
  •     kompresszorok, körfűrészek
  •     plírozógépek és vizes csiszolók
  •     porszívók és tisztítógépek
  •     szalagcsiszolók

-    Építőipari gépek
Európai viszonylatban is erős, megbízható márkájú benzinmotoros szállítók és lapvibrátorok különféle árkategóriákban, hogy flottul menjen a tereprendezés, az építkezés előkészítése!

-    Hyundai barkácsképek
A Hyundai barkácsgépek terjedése világszerte meghatározó, itthon is a vásárlók körében egyik legkeresettebb márka – és nem véletlenül kapott külön kategóriát webshopunkban is!

-    Kéziszerszámok
Mindenféle kéziszerszám-készletet itt találsz, amire szükséged lehet a műhelyedben vagy csak úgy, otthon is: csavarhúzó, bit, gola, kulcs, szerszámtáska, köszörű.

-    Műhelyfelszerelések
A hatékony műhelymunkához különféle kiegészítőkre is szükséged lehet. Itt keress munkalámpát, szerszámkocsit, levegős szerszámot vagy emelőt.

-    Ragasztók és vegyianyagok
Építési munkálatokhoz szükséges ragasztók, tisztítók és kenők.

-    Tartozékok és kiegészítők
A levegős tartozékokat, illetve vágó- és köszörűkorongokat itt érdemes keresned.