Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Láncfűrészek és ágvágók

Erő és megbízhatóság az általunk forgalmazott láncfűrészekkel

Az általunk forgalmazott láncfűrészek nélkülözhetetlen segítőtársaid lesznek, ha komoly munkáról van szó. Mindegy, hogy az erdőben, otthon vagy a kertben, tűzifa aprításra vagy gallyazáshoz használod, ezek a gépek nem hiányozhatnak egyetlen hobbikertész eszköztárából sem. 

Akkus láncfűrészek, ágvágók

A legújabb fejlesztésű akkumulátoros láncfűrészek segítségével a kábelekkel sem kell bajlódnod, hiszen bőven elég a beüzemelésükhöz egy feltöltött akksi és indulhat is a munka. Ha pedig magasabban vagy nehezebben hozzáférhető helyek eléréséről van szó, az ágvágó láncfűrész lehet a megoldás, amely segítségével akár létra nélkül is megmetszheted a fákat. Ezeknek a gépeknek számos előnyük van, hiszen nem zavar a munka közben a zsinór, de áramforrásról és benzinről sem kell gondoskodni ahhoz, hogy dolgozni tudj velük. A karbantartási igényük minimális, élettartamuk viszont cserébe kifejezetten hosszú. A számos extrának hála pedig a komfortos munkavégzést is megalapozzák. 
Ahogy talán már megszokhattad, a szűk keresztmetszet itt is az akkumulátor kapacitása – kis területen, rövid ideig tartó kisebb munkákhoz fantasztikus, hogy nem kell semmit tenned, csak működik, hosszabb időtartamnál viszont hátráltató lehet, hogy cserélgesd az akkumulátorokat.

Benzinmotoros láncfűrészek

A benzines láncfűrészek nagy erőt igénylő, professzionális munkákra alkalmasak, ezekben a gépekben ugyanis egyesül a gyorsaság, a precizitás és a könnyű kezelhetőség egyaránt. A használatukat segíti, hogy gyakorlatilag bárhol használhatod, hiszen mivel benzinnel működnek, nincs szükség sem áramra, sem vezetékekre, csak a megfelelő mennyiségű üzemanyagra. Webáruházunkban a kis egykezes fűrészektől kezdve egészen a profi, bivalyerős gépekig mindent megtalálsz!

Elektromos láncfűrészek

Az elektromos láncfűrészeket azoknak ajánljuk akik halkabban szeretnének dolgozni, mindezt úgy, hogy közben nem égetnek el káros anyagokat és egy kicsit óvják a bolygónkat is. Az elektromos láncfűrészek főleg otthoni, hobbi szintű felhasználásra lettek kitalálva. Bátran bevetheted őket például akkor, ha fát vágnál vagy aprítanál. Az ilyen fűrészekkel könnyedén boldogulhatsz e feladatok során. Az elektromos működésük miatt rendkívül megbízhatóak, és jellemzően különösen könnyűek is, ami nagy mértékben megkönnyíti a munkavégzést rövid – és hosszú távon egyaránt. 
Előnyük az alacsony karbantartási igény, hátrányukhoz a vezetékhez kötöttséget szoktuk sorolni.

Ágvágó fűrészek, magassági ágvágók

Amennyiben egy magasan levő ág biztonságos és esztétikus eltávolításáról van szó, nem kérdés, hogy nagy haszna lehet a különböző ágvágó fűrészek vagy magassági ágvágók valamelyikének. Hiszen ennek köszönhetően úgy fűrészelhetsz le egy rossz helyen levő gallyat, hogy közben a lehető legnagyobb biztonságban vagy, ráadásul a munka oroszlánrészét maga a szerkezet végzi. 

Fűrészbakok

A megfelelő minőségű fűrészbakok nagy segítségedre lehetnek akár otthon a kertben a tüzelő aprítása során, de munka közben is, ha ilyen jellegű foglalkozásod van. Szerkezete gyorsan összerakható, majd használat után egyszerűen szét is szedhető/összecsukható annak érdekében, hogy ne foglaljon sok helyet. A legtöbb ilyen bak akár 100 kilogrammos súllyal is elbír, ennek köszönhetően pedig akár a nagyobb rönköket is bátran ráhelyezheted akkor is, ha komolyabb, 40 centiméter körüli átmérővel rendelkezik. Ajánlott ezen felül egy speciális, fém leszorító alkatrész használata is, mely segíthet stabilabban helyén tartani a farönköt. Nagy előny, hogy a legtöbb modell három különböző magasságban állítható. 

Ha a fentiek alapján úgy érzed, hogy neked is szükséged van a fentiek közül valamelyik eszközre, akkor itt az ideje, hogy alaposan szétnézz a webáruházunk széles kínálatában és megtaláld a számodra minden szempontból ideális típust. Ha elbizonytalanodnál vagy kérdésed lenne, bátran