Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Borászat, sör, pálinka

Bor, sör, pálinka: legyen kifizetődő a befektetett munka!

Termelőként nem mindegy, milyen kiegészítőkkel dolgozol. Menjen minden könnyedén és gyorsan, szerezd be tőlünk a szükséges termékeket – nagyobb gépektől az apróságokig.

Amellett, hogy a bor, a sör és a pálinka mellé a hedonizmust társítjuk, te bizonyára már jól tudod: rengeteg munka áll mögötte. Arról nem is beszélve, hogy minden ilyen jellegű termelői tevékenység, akkor is, ha nem pénzkereseti forrás, „csak” egy komolyan vett hobbi, rendkívüli odafigyelést, hozzáértést és megfelelő eszköztárt igényel. Nem mindegy, milyen gépekkel dolgozol, milyen kiegészítőket használsz. A gépek és más eszközök nemcsak a munkaélményt, hanem a bor, a sör vagy a pálinka végeredményt is befolyásolják – a 100%-ból pedig te sem akarsz engedni, ebben biztosak vagyunk. Webshopunk segít, hogy ne szenvedj hiányt semmiben. Itt kiváló minőségű, megbízható termékek közül válogathatsz.

  • Legyen szó akár olyan nagygépekről, mint a motoros gyümölcsdaráló vagy a víznyomásos szőlőprés; illetve
  • tároláshoz szükséges eszközökről, például demizsonról, műanyag vagy inox hordóról, továbbá
  • apróságokról és kiegészítőkről, mint a borkén vagy egy hajlékony tölcsér, itt mindent egy helyen megtalálsz a bortermeléshez és a sörkészítéshez.


Egyéb kategória, ahol böngészhetsz:

-    Pálinkafőzés
Pálinkafőzéshez is számos eszközt be tudsz szerezni webshopunkból. Ebben a kategóriában hordók, kannák, csapok, illetve dugók, lopók, mérők, szeszfokolók és más kiegészítők közt válogathatsz a kiváló végeredményhez.