Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kerti dekoráció

Amitől a kert és a terasz személyessé, szerethetővé válik: a dekoráció

Egy szép kert önmagában is csodálatos, de egy-egy dekoráció segítségével lesz igazán szerethető! Mindenkinek más ízlése van ezügyben, ki letisztult, ki vidám-cuki, ki természetes megoldásokat keres –nálunk mindegyiket megtalálod!

Amikor az otthonod vagy a nyaralód kertjét, illetve a teraszodat, erkélyedet dekorálod, minden bizonnyal te is szeretnéd, ha illene hozzád, a családodhoz az eredmény. Ha ránézel, jól akarod érezni magad, boldog, vidám pillanatokat megélni – és persze, látni a kert teljességét!

Ennek érdekében a ProfiGazda Webshopban nagyon sokféle kerti dekoráció elérhető, legyen szó aranyos fém figurákról, látványos kerti világításról, vagy épp virágtartókról.

Böngéssz az alábbi kategóriákban:
-    dekorációs fém figurák
Igényes kivitelű, többek közt leszúrható fém dekorációs figuráink aranyosak és stílusosak, mégsem giccsesek. Szélkakasok, állatfigurák, csengők, madáretetők…

-    kerti lámpák
Kerti utak jelzésére vagy erkélydekorációhoz ideális leszúrható kerti lámpáktól a partykra, nyáresti beszélgetésekre ideális füzérekig, lampion-jellegű lámpákig, illetve színes vagy áttetsző napelemes mécsesekig és sima mécsestartókig rengeteg mindent megtalálsz a kínálatunkban. Ha pedig nem nyár, hanem tél: számos hangulatos kültéri égősor, fényfüzér, függő fénydísz közt válogathatsz nálunk.

-    virágtartók
Akár alátétről, akár függőtartóról, akár balkonláda-tartóról van szó, jó helyen jársz a webshopunkban! Különféle virágtartó elemek közül válogathatsz kertbe, teraszra vagy erkélyre, ablakba is.