Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Gardena Webshop, márkaoldal

GARDENA kerti szerszámok.

A GARDENA világszerte ház- és kerttulajdonosok millióinak kedvelt márkája a kertápolás területén. A GARDENA átfogó kínálatában ugyanis minden szükséges megtalálható, legyen szó akár öntözőrendszerekről, gyepápolásról, fa- és bokorápolásról, talajművelésről.

Gardena: nélkülözhetetlen segítség a kertben

Az ulmi székhelyű GARDENA világszerte több millió otthoni és kerttulajdonos által kedvelt márka, ha kertápolásról van szó. A GARDENA teljes körű választékot kínál mindenből, amire szükség van - legyen szó öntözőrendszerekről, szivattyúkról, gyepápolásról, robotikáról, intelligens rendszerről, fa- és cserjeápolásról, kerti szerszámokról, talajművelésről vagy városi kertészkedésről. Ismerd meg a Gardenat és a benne rejlő lehetőségeket.

A Gardena története

1961-es alapítása óta a GARDENA néhány évtized alatt egy kerti szerszámokkal foglalkozó kiskereskedelmi vállalatból a kertápoláshoz szükséges intelligens termékek és rendszerek világszerte elismert gyártójává vált. A GARDENA 2007 óta a Husqvarna Csoport tagja. Különálló részlegként a GARDENA kellő függetlenséget élvez ahhoz, hogy a szenvedélyes kertészek igényeire és a márka erősségeire összpontosíthasson annyira, hogy jellegzetes színe (a narancssárga) szinte védjegyévé is vált. Ez az Original GARDENA System színe, amely az öntözéshez szükséges alkatrészeket, például a csapcsatlakozót, a tömlőcsatlakozót és az öntözőtartozékokat egyesíti. Jellegzetes kialakításával az évtizedek során időtlen klasszikussá vált, és az európai kertek szerves részévé vált.

A sikertörtének egyik jelentős állomása, amikor 1973-ban bevezette a vezeték nélküli megoldásokat, ezzel korlátlan szabadságot adva a kerti munkákhoz, 1990-ben egyetlen akkumulátorhoz tervezi az eszközöket, így nincs többé kompatibilitási probléma. 2012-ben pedig véget vet az állandó fűnyírásnak: az R40Li robotfűnyíróval a kerttulajdonosoknak többé nem kell egyedül nyírniuk a gyepet, mert ez az innovatív robotfűnyíró ezt teljesen magától elvégzi.

A Gardena termékek

A Gardena lenyűgözően sokoldalú, masszív és átfogó kínálatában mindent megtalálsz, ami a kerthez, a kertrendezéshez szükséges. A Gardena öntözés termékcsalád tartalmaz minden olyan felszerelést, eszközt (a víztechnikai kiegészítőktől a csatlakozókig, locsolóeszközökön át a tömlőkig) mely segítségével könnyen, gazdaságosan locsolhatsz. A gyepápolás a Gardena egyik innovatív területe: a kínálatában megtalálod hagyományos - könnyen használható, karbantartást alig igénylő) fűnyírókat, a Gardena robotfűnyírókat és a kézi fűnyírókat.

A kertben található fák, bokrok szépítésére, karbantartására, ollókat, fűrészeket, sövényvágókat, metszőollókat kínál a cég, a talajműveléshez elnyűhetetlen, kiváló minőségű a munkát megkönnyítő ásókat, gereblyéket, permetezőket, kerttakarító eszközöket és mini szerszámokat, de a Gardena dekorációval akár dekorálhatod is a kerted: kivilágíthatod, segítheted a rovarok munkáját rovarhotellel, fokozhatod a hangulatot mécsestartóval. Természetesen a Gardena legtöbb szerszámja és gépe akkumulátoros, mindhez találsz a kínálatunkban jó megoldást. Ha bármelyik gép elromlik, a Gardena felkészült, pótalkatrészekkel is vár, mindemellett egyszerűbbé  és biztonságosabbá varázsolja a kerti munkát a ruhákkal.

Fedezd fel a Gardena világát és legyen gyönyörű a kerted!