Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Munkaruha

Védelem a kertben: munkaruhák

Ha csak egyetlen érvet lehetne felsorolni a kerti munkaruhák mellett, az az lenne, hogy megvédenek minket a kerti munka közben. De több érvünk van, hiszen minden munkaruha másért jó választás.

Csizmák, kesztyűk: az elengedhetetlenek
A legfontosabb kerti munkaruhák a különböző csizmák és kesztyűk melyek egyszerre védenek meg minket és szolgálják a kényelmünket is. A csizmák elősorban megvédenek a kosztól, a szennyeződéstől, emellett a külső behatásoktól is, a kesztyűk pedig abban segítenek, hogy a kezünk kevésbé szennyeződjen, és ne legyen igénybe vett. 

Munkavédelmi cipők, védőfelszerelések: különleges esetekhez
A munkavédelmi cipők megkönnyítik a munkát, általában áthatolásbiztosak, segítenek az energiaelnyelésben a talpuk csúszásmentes, és kényelmesek azért, hogy könnyebb és biztonságosabb legyen a munka a használatukkal még akar nehéz terepen is. Feleslegesnek vagy túlzónak tűnik a munkavédelmi ruha, de egy permetezésnél, egy gyomirtásnál vagy bármilyen porral szálló munkánál jó szolgálatatot tehetnek azzal, hogy zártak és nem hatol át rajtuk a kosz, a szennyeződés sem.
Nézd meg a különböző kerti munkaruháinkat és tedd biztonságosabbá a kerti munkát a segítségükkel!