Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Csatlakozók

Szinte a lehetetlenre vállalkoztunk akkor amikor egy helyre gyűjtöttük neked össze az összes olyan csatlakozót amire szükséged lehet. Ebben a kategóriában tényleg mindent megtalálsz: gyorscsatlakozót, szivattyú adaptereket, elágazó csatlakozót, fém csatlakozókat, power jet, big csatlakozót, de még szorítóbilincseket (aba bilincset is). Nézz szét a kínálatunkban!

Csatlakozók
Ha belegondolsz a világ szinte csatlakozókból áll, hiszen mindig van valami, amit egy másik valamivel össze kell kötni ehhez pedig valamilyen csatlakozó szükséges. És mindenhez is van csatlakozó, csak ismerned kell és tudnod melyik, miért fontos, melyiket válaszd és mi alapján. Összegyűjtöttük neked a legfontosabbakat.

Ilyen csatlakozókat találsz nálunk
Találsz gyorscsatlakozókat, ezek fő feladata, hogy a segítségükkel gyorsan rá tudsz csatlakoztatni – például egy locsolócsőre – egy fejet, vagy össze tudsz kötni vele elemeket. Rengeteg gyorscsatlakozónk univerzális. A csapcsatlakozók és adapterek legtöbbször az átalakításra szolgálnak: ha eltérő átmérőjű a csapod, a csatlakozó szűkítheti vagy tágíthatja. (Fontos, hogy belső vagy külső menetes). A tömlő összekötők a nevükben hordozzák szerepüket.

Összeköthetsz velük két különálló tömlőt, de például a GARDENA javítóelem használatával a sérült tömlő gyorsan és egyszerűen, szerszám nélkül kijavítható. A különböző elágazó csatlakozók fő szerepe az egyenlő (vagy épp nem egyenlő) elosztás. Lehetnek 2-3-4 vagy akár több ágúak is. A fém csatlakozók szinte minden feladatra tökéletesek előnyük, hogy fémből vannak, tartósak. A szorítóbilincs (aba bilincsnek is hallhattad) feladata, hogy egymásra szorítsa a csatlakoztatni kívánt, de eltérő méretű eszközöket.

Ismerd meg a csatlakozóinkat és válaszd ki azt amelyikre szükséged van.