Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Otthon, háztartás

Kiegészítők a harmonikus, praktikus otthonhoz

Minden háztartásban megvannak a saját szokások, de mindenkiben közös az, hogy szereti a praktikumot és a minőségi felszerelést. Ehhez nyújtunk segítséget a webshopban forgalmazott kiegészítőkkel.

Mi mindenre lehet szükség egy harmonikusan működő otthonban? Magas minőségű, az igényeknek megfelelő konyhai eszközökre mindenképp. No meg számos kisebb-nagyobb kiegészítőre, ami gondoskodik az egész család kényelméről. Egy otthonba szinte mindig venni kell valamit, ami javítja a komfortérzetet. Ha meg elromlik valami, az ember gyorsan meg akarja oldani, nyilván Te is, és szereted, ha nem gördülnek eléd különféle akadályok ebben!

Ezért javasoljuk, hogy inkább webshopunkon keresztül vásárolj, mert itt rengeteg időt spórolunk neked: akár kategóriánként is kényelmesen körbe tudsz nézni háztartási eszközök, kiegészítők ügyében; de a felső keresőmezőben adott termékekre is szűkítheted a nézelődést!

Böngéssz az alábbi kategóriákban:

 • Konyhafelszerelés
  Kül- és beltéri sütéshez, főzéshez minden ideális eszközt és kiegészítőt megtalálsz itt.
   
 • Műanyag, horganyzott vödrök
  Vödör kint is és bent egyaránt kellhet, webshopunkból 5-16 literesig különféle műanyag vagy horganyzott terméket rendelhetsz.
   
 • Szigetelőanyagok
  K-Profil, D-profil, P-profil, ajtóütköző: itt keresd őket.
   
 • Ventilátorok
  Tikkasztó meleg helyett hűs levegő, a legegyszerűbb megoldással. Álló vagy asztali ventilátor a Profigazda webshopban.
   
 • Világítástechnika
  S lőn világosság: mennyezeti és állólámpák, LED-izzók, fényvetők és reflektorok várnak a kategóriában.
   
 • Létrák és állványok
  Különféle típusú létrák, háztartási, teleszkópos és univerzális változatok, munkaállványok, létra-kiegészítő elemek széles kínálatából válogathatsz.
   
 • Háztartási kellékek
  Minden egyéb jellegű háztartási kelléket, kiegészítőt, elektromos eszközt, vegyszert és alkatrészt itt találsz.