Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Metszőolló, ágvágók, sövényvágók

Milliméterre pontosan tökéletes kert: nyesés, vágás biztonságosan

A kert növényeit időről időre vágni, nyesni, metszeni kell, és a munka eredményét jelentősen befolyásolja, hogy milyen eszközzel dolgozol. Egy profi metsző- vagy nyesőolló megkönnyíti a folyamatot, és az eredmény is sokkal szebb lesz vele.

Böngéssz az alábbi kategóriákban:
- metszőollók
Egy jó metszőolló nemhogy a kertben, de még a balkonon vagy a teraszon is jól jön, ha vannak növényeid. A kategóriában hagyományos és akkumulátoros ollókat is találsz, változó árkategóriákban, hogy a pénztárcádhoz és igényeidhez választhass.
 
- ágvágók
Kisebb gallyakhoz és vastag, erősebb ágakhoz megfelelő termékeket is találsz ebben a kategóriában. A rövidebb vagy hosszabb, illetve kétkezes vagy szuperkönnyű termékek közt biztosan ott lapul a számodra ideális ágvágó is.
 
- hernyózó ollók
Gyümölcsfa metszéséhez megfelelő hernyózó ollók teleszkópos nyéllel, illetve többgörgős mechanizmusokkal és teljes hernyózó olló-szettek, fűrészek és kiegészítők is találhatók a kategóriában.
 
- sövényvágó és szegélynyíró ollók
Egy dús sövény megvéd a kíváncsi tekintetek elől, és természetes térelválasztóként is kiváló szolgálatot tesz. Azonban a sövényt gondozni is kell, például formára nyírni sövényvágó ollóval. A különféle típusú sövényvágó, és emellett a szegélynyíró ollókat is itt érdemes keresned.
 
- szüretelőollók
Legyen gyors és kényelmes a szőlőfürtök szedése. Kiváló minőségű, megbízható gyártóktól származó szüretelőollókért itt nézz szét!