Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Világítástechnika

Legyen fény, mindenhol: világítástechnikai termékek

Reflektorok, mécsesek, lámpák, izzók (és fényforrások) asztali lámpák: minden alapvető világítástechnikai terméket egy kategóriába raktunk azért, hogy neked már csak választani kelljen. Ismerd meg a választékunkat és szerezd meg azt amelyikre a legnagyobb szükséged van.
 

Hangulatos mécsesek

Azt szeretjük a mécsesekben, hogy mindig hozzáadnak egy keveset a hangulathoz a sejtelmes fényükkel, a romantikus – és a romantikához köthető – megjelenésükkel. Ha betartod a biztonsági előírásokat (egy mécsest soha nem hagyunk egyedül, vagy egy mécses nem borulhat fel, és egy mécses esetében mindenre fel kell készülni) akkor szenzációs kiegészítői lesznek az otthonodnak.

Mennyezeti lámpák

Az egyszerűbb, időtállóbb megjelenésű, olyan mennyezeti lámpákban hiszünk, amelyek kompaktak, könnyű őket bekötni és nem romlanak el emellett keveset fogyasztanak. Az Avide négyzet alakú és az Avide kör alakú és az Avide ovális mennyezeti lámpái szerintünk ilyenek. A kiválasztásukkor figyelj a fényáramra és a teljesítményre, illetve arra, hogy mekkora területet tudnak bevilágítani. Előnyük egyébként, hogy könnyedén sorba rakhatod őket, ez pedig modern és biztosan elég fényt adnak majd.

Avide asztali lámpák

Modernek, stílusosak, könnyen beüzemelhetőek, rendkívül alacsony a fogyasztásuk, emellett szenzációs a megjelenésük, több különböző formában kaphatóak. Az Avide asztali lámpákat biztosan imádni fogjátok főleg, hogy nem egy közülük túlmutat a lámpa funkción és óra, hőmérő is található benne, vagy kedves hangulatvilágítás.

A lámpák mellé szükséged lesz LED fényforrásokra, LED izzókra, melyeket szintén megtalálsz nálunk. (Kifejezetten figyelj a foglalatra, hogy az adott fényforrás illjen a lámpához). 

Ismerd meg a kínálatunkat és válogass az Avide lámpák és a különböző fényforrások között.