Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Medencék, tartozékok, medecevegyszerek

Nyugodt fürdőzés a saját kerted biztonságában!

Nyaralóban vagy kertes házban adott a megoldás egy jó pancsolásra: a saját medence! Sokkal kényelmesebb, komfortosabb megoldás, mint strandokat keresgélni egész szezonban. De milyen medencére nem kell vagyonokat fizetni, és szétrombolni miatta a teljes kertet?

Medence-ügyben az első és legfontosabb kérdés: milyen jellegű legyen? Számos változata van a kerti medencéknek, és függően attól, mennyit szánnál a projektre, milyen igényeid vannak, és hányan milyen célra használnátok, bőséges kínálatból válogathatsz. A ProfiGazda webshopban olyan medencéket árulunk, amelynek telepítése egyszerű, ráadásul a kerted épségét, jellegét sem kell feláldozni egy kellemes fürdőzés miatt. Persze egy medence nemcsak annyit jelent, hogy „buli és szórakozás”. Számos dologra szükséges odafigyelni annak érdekében, hogy a lehető legtovább kiszolgáljon, és problémaforrás helyett örömödet leld benne. A felfújható, fémvázas és fémfalas medencék mellett minden, a medencédhez szükséges kiegészítő is rendelkezésedre áll a kínálatunkban.


Böngéssz az alábbi kategóriákban:
-    Felfújható peremű medencék
A fűtött és fűtetlen felfújható masszázsmedencék mellett gyerekmedencékkel és különböző befogadóképességgel rendelkező, puhafalú pihenőmedencékkel is találkozhatsz a kategóriában. A felfújható változatok igen kedvező áron beszerezhetők, azonban fokozottan figyelni kell az anyag védelmére, például az UV-fénnyel szemben. Így ezek is több szezonon át kiszolgálnak majd. A masszázsmedencék magas igényeknek is képesek megfelelni, többfunkciós termékek energiatakarékos megoldásokkal, sok esetben extra dizájn-jegyekkel.

-    Fémvázas medencék
Könnyen, minimális szerszámigénnyel összeszerelhető típus, amelyet erős fémváz tart. Különböző formákban, kisebb és nagyobb befogadóképességű változatokban egyaránt elérhető ez a fajta medence, amely megfelelő karbantartás mellett éveken át kiszolgál majd, és kellemes nyári pillanatokkal ajándékozza meg az egész családot.

-    Fémfalas medencék
Tartós medencemegoldás, az épített változatoknál nagyságrendekkel kedvezőbb áron. Telepítése szakértelem nélkül is egyszerűen lehetséges, nem kell alábetonozni, bőven elég egyenes, sík talajon elhelyezni. Vízzel együtt téliesíthető.

-    Gépészeti berendezések
Vízszűrőket, vízforgatókat és szűrőbetéteket, szűrőpatronokat és tisztító pisztolyokat találsz ebben az alkategóriában.

-    Medence vegyszerek
A megfelelő tisztaságú és biztonsággal használható medencevízhez különféle vegyszerekre is szükség van, nálunk pedig minden ilyet megtalálsz.

-    Kiegészítők, szolárzuhanyok, szolártakarók, vízelemzők
Szolártakarók, vegyszer adagolók, aljtakarók, szolárzuhanyok, vízelemzők, leszedőhálók, teleszkópos rudak, párkapuk és minden olyasmi egy helyen itt található, amire a kertben a medence körül vagy vizes közegben / vizes, hűsítő közeg megteremtéséhez szükséged lehet.