Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Hobbikert

Szép és gazdagon termő hobbikert

Minden eszköz és kiegészítő egy helyen a tökéletes hobbikert szolgálatában! Ha konkrét elképzelésed van arról, milyen terméket keresel, az oldal tetején található keresés funkciót is használhatod.

Csodás hobbi a kertészkedés: megnyugtat, feltölt, miközben igazi életet nevelhetsz. Nincs is finomabb a saját termésnél, ami egyenesen a kertből érkezik! Bár a szívvel és lélekkel befektetett munka fontos, a kellemetlen meglepetések kevésbé lelkesítők. Hogy ezeket elkerülhesd, professzionális minőségű felszerelésre lesz szükséged – hiszen mindegy, hogy „csak” egy hobbi, attól még itt is az eredményekért dolgozol. A ProfiGazda webshop minden eszközt a kezedbe ad ahhoz, hogy a kertészkedés kellemes élmény legyen, a kerted profin tudd gondozni, és maximális élményt nyújtson a kertészkedés ugyanúgy, mint a babérok, azaz, a termések learatása vagy épp a dicséretek bezsebelése. Legyen szó akár növényrögzítőkről, talajtakarókról, karókról vagy futtatókról, itt az összest megtalálod egy helyen.

Böngéssz tovább az alábbi kategóriákban:
-    Karók
Nincs konyhakert karók nélkül – keresd nálunk bambusz, acél vagy kókusz anyagokból.

-    Kerti növénytartó-futtató
Hálós futtató, hogy minden komfort adott legyen az uborkák növekedéséhez.

-    Növényrögzítők, kötözők, jelölőtáblák, egyéb segédeszközök
Minden egy helyen a hatékony hobbikert-neveléshez és komfortos munkához! Kertiszék, kötöző, gyümölcsszedő kosár, jelölőtábla – és még sok más termék is megtalálható a kategóriában.

-    Ponyvák, kerti zsákok, ereszrács
Rendezett kert mindenek felett! Különféle méretű, színű, anyagú és funkciójú kiegészítők, lombgyűjtő zsáktól az eresztakaróig és a vízhatlan ponyváig.

-    Talajtakaró, geotextília, agyaggranulátum
A harc a gyomok ellen örök, de legalább vannak módszerek a védekezésre. Talajtakarótól a fenyőkéreg-dekorig, geotextiltől a növényápoló agyaggranulátumig, széles termékpalettáról válogathatsz a ProfiGazda webshopban.

-    Teleltető zsák, szövet, növénytakaró
Vonuljanak a hobbikert növényei biztonságban téli álomra. Ebben segítenek a kategóriában található teleltető eszközök.

-    Ültető edény, hajtató tálca, vetőmag szóró
Minden növény életében van egy kezdet, ami meghatározza a további alakulását is. Itt minden eszköz elérhető, ami a növényeid életkezdéséhez kell!

-    Gyepszegély, ágyásszegély
Rendezettség, pontos vonalak, határok a kertben – ezek eléréséhez nélkülözhetetlenek a szegélyek. Különféle anyagú, stílusú, méretű és formájú Nortene termékeket ebben a kategóriában keress.

-    Kerti hálók, kerti rácsok, vakondhálók
Minden, ami rács és háló egy helyen: házi kedvenceid védelmére, haszonállatok elkerítésére szolgáló rácsok, vakondtúrások elkerülésére alkalmas elemek, illetve térelválasztók.

-    Egyéb
Fekvő és álló kerti dobozok, mozgatható kivitelű tárolók, kerti kocsik és komposztálók a hatékony hobbi-kertészkedés érdekében.