Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Elektromos gépek

Elektromos gépek kertbe & építkezésre

Számos elektromos gépre lehet szükséged otthon, kertben, gazdaságban, építkezés során – nálunk pedig szinte mindent megtalálsz! Profi és félprofi elektromos kisgépek a ProfiGazda webshopban!
 

A ProfiGazda online gazdaboltból többféle elektromos gépet is meg tudsz rendelni, legyen szó famegmunkálásról, építőipari gépekről vagy otthoni kisgépekről. Mindössze pár kattintással megvásárolhatod a szükséges elektromos gépet vagy töltőt, így biztosan nem fog állni a munka. Profi és félprofi, nagyrészt Einhell márkájú gépeket forgalmazunk, amelyek megbízhatósága és minősége a vásárlói vélemények szerint is kiemelkedő. A forgalmazott gépekre gyártói garancia érvényes!

Böngéssz tovább az alábbi kategóriákban:
-    Akkumulátorok és töltők: különböző típusú, főként Einhell, illetve más kedvelt és megbízható elektromosgép-márkák termékeiből válogathatsz. Akku, töltő, bikázó: itt nézz körbe, ha ezeket keresed.
-    Elektromos festékszórók: otthoni, barkács és féliparos felhasználású, megbízhatóan dolgozó Einhell gépeket forgalmazunk. Ha ezekkel az elektromos gépekkel dolgozol, hosszútávon is megfelelő eredményre számíthatsz.
-    Építőipari gépek: építkezésre, felújításra ideális elektromos gépeket itt keress. Csempevágó, csiszoló, festékkeverő, betonkeverő, bontókalapács, hőlégfúvó is szerepel a kategóriában!
-    Faipari gépek: famegmunkáláshoz szükséges gépet, és esztergagépet ebben a kategóriában találsz.
-    Fémipari gépek: Ha fémipari gépeket, sarokcsiszolót, köszörűt, hegesztőt keresel, itt érdemes böngészned.
-    Fúrógépek, csavarozógépek, vésőgépek: elektromos gépek, amelyekre a háztartásban is napi szinten szükség lehet… Szerezz be egy megbízhatóan működő új darabot! Fúrókalapácstól az ütvefúrón át a csavarozógépekig, itt mindent megtalálsz egy helyen.
-    Kompresszorok: otthoni, barkács, félprofi és profi kompresszorokért ebben a kategóriában nézz körbe. Különféle verziókban, akkus, álló, autós, hordozható és silent típusokat is egy helyen megtalálsz a ProfiGazda webshopban.
-    Körfűrészek: különböző típusú körfűrészekért itt böngéssz – merülő, asztali, mini változatokat is forgalmazunk.
-    Polírozó- és csiszológépek: polírozógépek, sarokcsiszolók, delta csiszolók, rezgőcsiszolók ebben a kategóriában szerepelnek.
-    Porszívók és tisztítógépek: a mestermunka sajnos sok kosz képződésével is jár… De nem lehet akadály a takarítás profi elektromos tisztító eszközökkel! Ipari változatok, száraz-nedves porszívók, hamuporszívók, kiegészítők, tartozékok, porzsákok, filterek a ProfiGazda webshopban!
-    Szalagcsiszolók: szalag- és gipszkarton csiszoló gépet keresel? Ide kattints, hiszen itt egyszerre listázzuk az összes ilyen típusú terméket.
-    Mérőeszközök: lézeres távolságmérők, helymeghatározók, keresztvonal-lézerek, szintezők és minden egyéb mérőeszköz is megvásárolható a webshopból! Egyszerűen működő, könnyen használható készülékek, megbízható márkáktól.
-    Hőlégfúvók, ragasztópisztolyok: alapvető elektromos gépek, hasznos eszközök otthoni barkácsoláshoz.