Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Damisol Gold Frigomax fagyvédelem

Damisol Gold Frigomax fagyvédelem
Szeretnénk felhívni a figyelmed az egyedülálló DAMISOL Gold növénytáplálási megoldásainkra a tavaszi fagyvédelem, a felszívódó rezes lemosás és a stresszkezelés tekintetében.

A DAMISOL Gold FRIGOMAX egyedülálló hatékonysággal képes a gyümölcsös kultúrákban a tavaszi, virágzáskori fagyok hatásának kivédésére, csökkentésére, a fagy előtt legalább 10-12 órával kijuttatva.

Elhúzódó, ismétlődő fagyok esetén a kezelést 10-12 nap múlva meg kell ismételni. Csonthéjasokban -4 C°-ig, almatermésűekben -5 C°-ig hatásosan védi a virágokat.

A csonthéjas kultúrákban az éves vesszők háncsán keresztül is felszívódik és jól szállítódik a készítmény a virágzat felé.

Csonthéjas és almástermésűekben a magkötődés előtti hűvös időjárásból fakadó GYÜMÖLCSHULLÁS is gátolható vele.

A DAMISOL Gold FRIGOMAX palántakiültetéskor jelentkező hűvös időben a PALÁNTAMEGHŰLÉSEK ellen, ill. a talajmenti fagyok ellen is hatékonyan használható.

A DAMISOL Gold FRIGOMAX kiváló megoldás zöldségkultúrákban, paradicsomban, fűszerpaprikában a SZÍNKÉPZÉS fokozására és az EGYÜTTÉRÉS javítására az első kötések színeződésének kezdetén.

Pritamin paprikában a betakarítás előtti KÉSŐI FAGYOK ellen.

Zöldborsóban, zöldbabban - a virágzáskor kijuttatva - a ZSENGE állapot meghosszabbításáért.

Meggy, cseresznye, szeder, málna együtt érésének, színeződésének javítására, a „PULTÁLLÓSÁG” fokozására az érés időszakában kijuttatva, amikor a gyümölcsméret már 80 %-ban kialakult, és a színeződés is már jól beindult.

Almatermesztésben a TERMŐRÜGY DIFFERENCIÁLÓDÁS fokozására a csúcsrügyek záródása után, almatermés fedőszínének mielőbbi eléréséhez.

Kiválóan alkalmazható a készítmény sárgadinnye termesztésben, segítségével a termések méretét szabályozhatjuk. A kijuttatás után a termés növekedése lelassul, és 2-3 hét alatt felgyorsul a cukrosodási folyamat.

Ha növényeit már fagykár érte, keresse a DAMISOL Gold MAGNUS termékünket, mely kiválóan alkalmas a környezeti hatások okozata stressz kezelésére és gyógyítására, a fagykárok mérséklésére. Ökológiai gazdálkodásban és biotermesztésben is felhasználható.

 
DAMISOL Gold MAGNUS stresszkezelés, gyógyítás

92 Nitrogén, 56 Kálium, 37Foszfor, 6 Vas, 4 Bór,3 Mangán, 3 Cink, 2 Réz,

0,5 Molibdén, 8 Borostyánkősav, egyéb szerves savak, 60 Cukrok                          

Ha növényeit FAGYKÁR érte, gyors segítség a DAMISOL Gold MAGNUS termékünk, mely kiválóan alkalmas a környezeti hatások okozata stressz kezelésére és gyógyítására, a fagykárok mérséklésére.

A DAMISOL Gold MAGNUS levéltrágyában lévő aminokomplexek nitrogén készlete a növényben az aminosavak összekapcsolódásánál, mint biokatalizátor átsegíti a növényt a nitrogénhiányt okozó HŐSTRESSZEN, és a komplexekhez hozzákapcsolódó tápelemeket is segíti beépülni a növény életfolyamataiba.

A nagy napi HŐINGADOZÁSOK megállítják a sejtek mikroelem felvételét, de a DAMISOL GOLD MAGNUS borostyánkősav tartalma energetizáló képességének köszönhetően elősegíti a mikroelemek beépülését. 

SZÁRAZSÁG esetén is könnyen felvehető táplálékot biztosíthatunk vele a növénynek, melynek beépülését a termékben lévő magas cukortartalom és a borostyánkősav segíti.

Zöldség- és dísznövény kultúrákban a palántanevelés időszakában, illetve kiültetés után a KEZDETI FEJLŐDÉS segítésére.

Utóveteményen az esetleges gyomirtó szer okozta mérgezés esetén a DAMISOL GOLD MAGNUS egy komplex mikroelem és ENERGIABOMBA a növény számára, mely átlendíti a mérgezésen, a borostyánkősav tartalmánál fogva pedig GYÓGYÍTJA azt.

DAMISOL Gold CUPROMAX felszívódó réz

DAMISOL Gold CUPROMAX - felszívódó réz levéltárgya

70 g/l – FELSZÍVÓDÓ RÉZ szerves, kelatizált kötésben

A felszívódó réz katalizálja és kedvező irányban befolyásolja a növények anyagcsere folyamatait, ezáltal fokozza a növények ellenálló képességét a betegségekre hajlamosító kedvezőtlen környezeti körülmények között.

A DAMISOL Gold CUPROMAX felszívódó réz FUNGISZTATIKUS hatással is rendelkezik a polifenolok, fitoalexinek fokozottabb szintetizálásával.
Csonthéjasokban kora tavasszal, hűvös időjárási körülmények között is alkalmazható. A rügypikkelyek felnyílásától, vagy a levelek egérfüles állapotától LEMOSÓ PERMETEZÉSI TECHNOLÓGIÁVAL hatékonyan küzdhetünk a virágokat és a leveleket megfertőző gombabetegségek ellen.
Sajátos molekulaformájának köszönhetően a növények a GYÖKÉRZETEN KERESZTÜL IS fel tudják venni a talajból, így a palántadőlésért felelős gombabetegségek ellen is fungisztatikus hatású.

A DAMISOL Gold CUPROMAX felszívódó réz oldat műtrágya felhasználható: zöldségfélék, szőlő, gyümölcs, szántóföldi növények, rézhiányának megelőzésére, illetve a rézhiány megszüntetésére.
Használatakor fokozódik az enzimek, fehérjék és szénhidrátok szintézise. A felszívódó réz különösen jól használható paradicsom, paprika, burgonya, dinnyefélék, sárgarépa, saláta, cékla, spenót, kalászosok, kukorica, zab, valamint gyümölcsösök, szőlő, dísznövények és örökzöldek kondicionálására.

Ökológiai- és biotermesztésben is használható.