Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Partnereink

 

 

 

A kerti utak díszítéséhez, a kúszónövények felfuttatásához, a konyhakert ápolásához és még sok más kertészeti tevékenységhez szükséges termékek szakértője.


A jelen kor marketingesének mindenbe bele kell látnia egy bizonyos fokig, kezdve a honlap programozástól a katalógus tervezésig. Egyvalamiben viszont kiemelkedőnek kell lennie. Én a grafikában találtam meg a kiteljesedésemet. Modern letisztult formát szem előtt tartva, hogy ne csak az esztétika, hanem a hatékonyság is érvényesüljön. Ezzel másokat is motiválva, hogy valami újat hozzanak létre.


Az Einhell a jövőt hozza el. Mindegy, hogy Ön ezermester, hobbikertész, vagy csupán lelkes otthoni felhasználó: termékeink között egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Legyen szó otthoni, kertben, garázsban vagy műhelyben történő használatról, széles termékpalettánkról választva - kezdve az akkumulátoros fúró-csavarozóktól egészen az elektromos fűnyírókig - szinte bármit meg tud valósítani termékeinkkel. Megbízható minőség, teljes körű szolgáltatások és egyedülálló teljesítmény-ár-érték arány: az Einhell márkanév mára összeforrott a szabadsággal, az egyszerűséggel, a biztonsággal, és - nem utolsósorban - az örömteli munkavégzéssel.


ZKI Magyarország - Minőségi vetőmagok forgalmazója


 

Az oldalon a szobanövények, dísznövények valamint kerti növények ápolásához találsz hasznos tanácsokat, segítsége


FÉMGÉPSZER Ipari és Barkács webáruház - Metallkraft szalagfűrész és Bernardo élhajlító berendezések, valamint ipari szerszámgépek nagy választékban.


 

 

 

A SzóKiMondóka segít gyermeked foglalkoztatásában, beszédfejlesztésében és olvasóvá nevelésében. Felkészíti az óvodára, iskolára, életre. Nektek pedig remek családi programot nyújt, erősíti kapcsolatotok és a tanulás szeretetét gyermekedben.


Vetőmag partnerünk a kertabc.hu


 

"Informatikai partnerünk az ININET, weboldal, tárhely és domain regisztráció 10 éves tapasztalattal."


 

 

 

A gyepgondozás specialistája


Az Office Market csapata közel 10 éve dolgozik azon nap mint nap, hogy kényelmes, gyors vásárlási élményt nyújtson valamennyi megrendelőjének. Termékkínálatunkban  mindent megtalál,  amire egy irodában, munkahelyen szükség lehet, legyen szó adattárolásról, irodai papíráruról, prezentációról, csomagolásról, postázásról, nyomtató kellékanyagokról, létesítményüzemeltetésről.


Inspirációk lakberendezéshez, hasznos tippek lakásfelújításhoz, kertészkedéshez a Bezs.hu-n!


Ha valaki hozzánk fordul, biztosan megtalálja számára megfelelőbb megoldást, legyen szó vad- vagy rágcsálóriasztásról!

Az Ön támogatása is fontos nekünk! Minden egyes forinttal Gyermekgyógyítóink munkáját támogatja, mellyel közvetlenül a daganatos gyermekek gyógyulását segíti! (Támogatása adómentes.)


Növénygondozási tippek és tanácsok nyújtása az egészséges növényekért. Az oldalon számos hasznos cikk és útmutató található szobanövényekkel és dísznövényekkel kapcsolatban.


A kerteszkedj.hu kifejezetten a zöldségtermesztés iránt érdeklődők számára kínál hasznos információkat és tanácsokat. A weboldal gazdag tartalommal rendelkezik, magába foglalva olyan cikkeket, amelyek részletesen tárgyalják a különböző zöldségfajták ültetését, gondozását és betakarítását.