Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Katalin cseresznye gyümölcsfa, szabadgyökeres
Ár:
5.490 Ft
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 18%

Katalin cseresznye gyümölcsfa, szabadgyökeres

Ár:
5.490 Ft
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 18%
Szállítási díj:
4.890 Ft
A szállítási díj országosan 50.000 Ft felett ingyenes. Ez alatt súlytól függően 1.490 - 4.990.-Ft. Túlméretes termékek esetén súlytól függően 6.500.-Ft-tól vagy átvehető személyesen az üzletünkben (részletesen a szállítási információk menüpont alatt olvashat).
Elérhetőség:
Elfogyott
Cikkszám: karoly26
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Személyes átvétel esetén a gyümölcsfa ára: 5.490 Ft helyett 3.300 Ft

A gyümölcsfák kiszállítása október 10. és március 20. között történik. Ezen időszakon túl csak boltjainkban átvehetőek a gyümölcsfák. 

A gyümölcsfák ültetése fagymentes időben (szabadgyökeres oltványok esetében őszi és tavaszi időszakban – általában október közepétől november végéig, illetve február közepétől április elejéig -) végezhető el. Fontos azonban, hogy az ültetés mindenképpen a lombhullás után, de lombfakadás előtt történjen.

Leírás és Paraméterek

A Germersdorfi óriás és a Podjebrád cseresznyefajták keresztezésével előállított új hazai fajta. Brózik Sándor nemesítette. 1989 óta forgalmazható a fő árufajták között. Július első hetében a Hedelfingeni óriás után pár nappal érik.
Friss fogyasztásra és feldolgozásra is kiváló. Nagy vagy igen nagy gyümölcse (6-11 gr.) sötétbordóra színeződik, húsa kemény, ropogós, kellemesen édes-savas ízű. Éretten a fán hosszú ideig megőrzi jó minőségét. Korán termőre fordul és igen bőven terem. Kézi és gépi betakarítésra is alkalmas. A kései érési csoport jelenlegi legjobb árufajtája.
Katalin cseresznye porzó fajták: Margit, Solymári gömbölyű, Linda, Germersdorfi, Van, Hedelfingeni óriás, Stella

Érési idő július eleje
Hússzín, állomány kemény ropogós
Nagyság igen nagy

Hogyan ültesd el a facsemetét

Annak érdekében, hogy az ön által kiválasztott gyümölcsfa optimális terméssel örvendeztesse meg, és megfeleljen elvárásainak, fontos a megfelelő fajta kiválasztása, ugyanis az adott gyümölcsfa-fajta környezeti- és termőhely igényét is figyelembe kell venni. A kiválasztott fajta számára megfelelő termőhely-, klíma-, és a szakszerű gondozás szükséges. A helyi viszonyok között a már bizonyított fajták adják a legnagyobb garanciát a kielégítő terméshez. A gyümölcsfák a mélyrétegű, humuszban gazdag, könnyen átmelegedő talajokat kedvelik. A túlzottan kötött, nedves, nehezen átmelegedő talajok nem igazán alkalmasak gyümölcstermesztésre.

A facsemetéink szabadgyökeresen kerülnek forgalomba

Az Ön által megrendelt szabadgyökeres gyümölcsfa gyökércsomagoltan érkezik. A megrendelt szabadgyökerű gyümölcsfát a kézbesítést követően lehetőleg azonnal el kell ültetni a végleges helyére. Amennyiben erre nincs lehetőség, úgy a bontatlan csomagolásban az oltványok csupán néhány napig tarthatók. A tárolás ideje alatt a csomagot hűvös, naptól védett helyen kell tárolni, lehetőleg pincében, vagy ahhoz hasonló klímájú helyen.

A csomagolás teljes eltávolítását követően különösen tavaszi ültetésnél legalább 48 órára (ősszel elég a 24 óra) állítsa vízbe a fát egy edényben (vödör / hordó) úgy, hogy a víz a gyökérzetet teljesen ellepje. Ügyeljen arra, hogy 48 óránál sokkal tovább viszont ne álljon vízben a fa, mert ebben az esetben a gyökér befullad. 

Ha nem áll módjában azonnal elültetni a facsemetéket, vagy nem tudja még a végleges helyére ültetni azokat, akkor vermeléssel áthidalható az az időszak, amíg a fa a végleges helyére kerül.

A gyümölcsfák vermelése akár csoportosan, szorosan egymás mellé is történhet. A gyökerek méretének megfelelő méretű gödör kiásását követően helyezze bele a gyümölcsfát(kat), akár szorosan egymás mellé, majd földelje el azokat. A földrögök között nem maradhat levegő, eszért a földet taposással is szükséges tömöríteni, majd bőségesen meg is kell azt öntözni. A vermelési időszak alatt ügyeljen arra, hogy a föld ne száradhasson ki. Azt nedvesen kell tartani.

Az ültetés ideje

Az ültetés fagymentes időben (szabadgyökeres oltványok esetében őszi és tavaszi időszakban – október közepétől november végéig, illetve február közepétől április elejéig -) végezhető el, de akár még a téli időszakban (pl. januárban) is ültethető gyümölcsfa, ha a levegő hőmérséklete +2 °C fölött van és a talaj nincs mélyen átfagyva. Fontos azonban, hogy a szabadgyökerű gyümölcsfák esetén az ültetés mindenképpen a lombhullás után, de lombfakadás előtt történjen. Optimális azonban szabadgyökeres gyümölcsfát őszi időszakban ültetni a biztonságosabb megeredés érdekében, mert az enyhe, téli napokon a gyökereken keletkezett sebek még a tavaszi időszak előtt kalluszosodnak és az új gyökerek kialakulása is megkezdődik, melyek tavaszra már készen is állnak és nem akkor kezdenek még csak kialakulni (újból), mivel a tavaszi ültetés alkalmával a már megindult kis gyökérhajtások könnyen letörnek. Őszi ültetéskor a gyökérzet körül a földet taposással kell tömöríteni, öntözni nem szükséges, mert a téli csapadék kellő nedvességet biztosít, és a talaj tömörödése is megtörténik.

Tavaszi ültetésnél a talajt a gyökérzet között taposás helyett bőséges öntözéssel kell tömöríteni. Ebben a tavaszi időszakban a kiszáradás is gondot okozhat, ezért ajánljuk a mulccsal való takarást.

Ültetési távolság

Az ültetési távolságot alanytól-, korona formától (metszési mód) és alaktól függően kell meghatározni. Vadalanyon lévő fajták általában terebélyesre nőnek és magasságuk is elérheti a 15m-t. Itt ajánlatos a 8-10m-es tőtávolságot tartani, a sortávolság 6m, eltolt ültetési rendben. A törpésítő alanyoknál, mint pl. birs, galagonya, és M-alanyoknál kisebb távolságokat is hagyhatunk (pl.: 6x6m).

Általánosságban elmondható, hogy alma, körte esetében 6-7 m-, cseresznye esetében 8-9 m-, szilva, kajszi és meggy esetében 5-6 m-, birs, naspolya és őszibarack esetében 3-5 m-, gesztenye esetében 8-12 m-, dió esetében 10-20 m tőtávolságot javasolt tartani.

Fák, cserjék ültetése kisokos

Az őszi faültetés szezonja lombhullás után kezdődik. Ilyenkor a gazdaboltokban, kertészeti áruházakban megjelennek a lomblevél nélküli többnyire szabad gyökerű fák. Ezeket megvásárlás után a következőképp kell elültetni.

A kiszemelt helyen gödröt kell ásni a fának.

1., Fánkat a területre visszük,majd a kezünkben fogva az ásandó gödör fölé tesszük, hogy lássuk mekkora gödröt kell majd ásni, amelybe kényelmesen bele tudjuk ültetni a fát. Ezt követően ásóval kijelöljük a gödör pontos helyét.

2., Ha a fát a füves területünk egyik pontjára szeretnénk ültetni, akkor a fűréteget le kell szedni, majd félretenni.

3., Ez után következhet maga az ásás. Ásás közben a mélységet és szélességet folyamatosan ellenőrizzük. Időnként a fát bele is próbálhatjuk a gödörbe.

Füves területen célszerű egy kisebb fóliát a gödrünk mellé tenni, hogy a kiásott földet arra tegyünk. Megkönnyítve ezzel a visszatemetést, valamint a füvünk se lesz tele földdel. A gödröt úgy kell kiásni, hogy a fóliára két kupacot készítünk. az egyik kupac a gödör felső 20-30 cm-es rétegében lévő földmennyiség, a másik kupac pedig az attól lentebbi földrész

4., A kiásott gödör aljára (ha füves területen készítettük a gödröt) a legelsőként leszedett füvet tegyük egy lapát érett istállótrágyával, mivel ez a későbbiek során tápanyagot fog szolgáltatni a fejlődő növényünknek. Ezt körül belül 20 liter vízzel fel kell önteni. Erre azért van szükség, hogy a gödör körüli részeket benedvesítsük, hogy a gyökereknek folyamatos nedvességet biztosítsunk, továbbá a víz felöntésével a trágyából oldódnak ki tápanyagok, melyek beszívódnak mélyebb talajrétegbe, ezzel biztosítva egy nagyobb tápdús közeget a növény számára.

Ha a gödör elitta a vizet, beleállíthatjuk a fát. Itt nyílik lehetőség, hogy a gyökerekhez gégecsövet tegyünk, amivel még koncentráltabban tudjuk öntözni fánkat. A gyökérzetre azt a földkupacot teszem, amelyet először ástam ki (ez volt a talaj felső 20-30 cm-es rétege). Ezek után kb. 10 litervízzel a növény gyökeréhez iszapoljuk a földet. Miután elitta a vizet, a tápanyagban szegényebb talajt tesszük legfelülre.

5., A gödör tetején vízgyűjtő tányért formálunk a földből, majd megöntözzük a fánkat. A nedvesítés mellett ezzel tömörítjük is a talajt.

Gyakorlati szempontból megemlítendő még az ültetés során a fák gödörben való elhelyezése. Az egyenes növekedés érdekében ültetéskor folyamatosan ellenőrizzük, hogy minden szögből egyenesen ültetjük-e fánkat.

Kivételt szokott jelenteni ez alól, ha olyan helyre ültetjük fánkat ahol jobban ki van téve intenzív szélnek (vízpart, település szélén lévő telek, tanya, esetleg egy ültetvény alföldi területen). Ebben az esetben ültetéskor a fát célszerű 10– kal az uralkodó széliránnyal szemben ültetni. ez azt jelenti, hogy optimális esetben a fa törzse 90o-ot zár be a talajjal, erősen széljárta területeken 80o-ot zárjon be. Ha kezdetben nem is lesz nagyon szembetűnő az a 10o de az évek múltával megfigyelhető, hogy a szélnek köszönhetően egyenesen fog növekedni a fa. Ezzel szemben ha erre nem figyelünk oda ültetéskor, előfordulhat, hogy az évek múltával fánk ferdén fog növekedni.

Milyen mély gödröt ássak?

Ez több tényezőtől is függ.

Első és leg alapvetőbb kérdés, hogy szabad gyökerű, avagy konténeres (cserepes), vagy földlabdás növényt szeretnénk ültetni.

Szabad gyökerű fáknál a gyökér méretétől függően 50-80 cm mély gödröt szoktak ásni.

A legfontosabb, hogy bármilyen mély gödröt is ásunk a növény gyökérnyakán lévő szemzés/ oltás helye nem kerülhet a föld felszíne alá, mert a fa pusztulásához vezethet. A legjobb, ha a szemzés/ oltás helye a talaj felszíne fölött 5-10 cm-rel van.

Konténere (cserepes) növények ültetése:

Ugyan úgy történik, mint a szabad gyökerű fák ültetése során. A gödör kijelölése még pontosabb, hiszen a konténer mérete adott. Gyakorlati tanács, hogy a könnyebb megeredés érdekében a cserép méretétől 10-15 cm-rel nagyobb gödröt ássunk. Konténeres növények esetén több föld feleslegünk marad. Ültetéskor szintén a felső 20-30 cm-es humuszban gazdag földkupacot tegyük a gyökerekhez, majd a tápanyagban szegényebb földből alakítsuk ki fánk körül a vízgyűjtő tányért.

Konténeres növények ültetése esetén olyan mélyre ültessük azokat, amilyen mélyen a konténerben (cserépben) voltak.

Földlabdás növények ültetése:

Leggyakrabban tujákat vásárolhatunk földlabdás kiszerelésben, mikor is a növény gyökere szövettel körbe van véve, és a növény szára tövénél össze van kötve. Ha magában ültetünk tuját, a gödörnek akkorának kell lennie, hogy a megvásárolt növény földlabdájától 10-15 cm-rel nagyobb legyen.

Ültetéskor a földlabda körül minden csomagolási fóliát és szövetet valamint kötöző anyagokat távolítsunk el.

A földlabdát nem szabad leszedni a növény gyökeréről!

Amellett, hogy a földlabda nedvesen tartja a növény gyökerét addig ameddig el nem ültetik azt végleges helyére, amellett olyan gombák találhatóak benne, melyekkel együttélésben, úgynevezett szimbiózisban él a növény. Ennek lényege, hogy a növény élőhelyet biztosít a gomba számára, cserébe a gomba olyan anyagokkal látja el a növényt, melyek nélkülözhetetlenek az egészséges fejlődése számára.

Tehát minden esetben a csomagolást kell kibontani a földlabda körül, majd földlabdástól ültessük el a növényt. az ültetés ez esetben is a fentebb ismertetett módón történik.

Ha sorban ültetünk tujákat, illetve cserjéket (például kerítés mentén sövénynek) árkot is áshatunk, melynél szintén úgy kell eljárnunk, hogy a felső 20-30 cm-es talajréteget külön tesszük, majd ültetéskor a trágyázást követően ezt tesszük a növények gyökeréhez. A növények ültetési mélysége függ a földlabda és a konténer nagyságától, ültetési távolság pedig a növény fajtájától illetve fejlettségi állapotától.(kompakt, vagy intenzív növekedésű, illetve egy vagy több éves).

Karózás:

Szakszerűen ültetett fáink növekedését gyakran befolyásolják különböző elemek. Ilyen például a szél. Egy ősszel elültetett, tavasszal kihajtott és nyáron szép lombot növesztett fát könnyen kettétörhet egy vihar. éppen ezért ameddig még nem erősödött meg tökéletesen fánk szára, karóznunk kell.

Legjobb módszer, ha három karót szúrunk le a fánk vízgyűjtő tányérja körül úgy, hogy minden karó a fa törzsétől azonos távolságban legyen. A karókat egymáshoz is rögzítsük.

 Minden karóhoz rögzítsük fánkat úgy, hogy a rögzítő szíjak feszesek legyenek. A szíj és a fa találkozási pontjánál célszerű rongydarabot tenni, hogy az évek múltával ne tudjon belenőni a fa a szíjakba.

Karózhatunk egy darab karóval is.

Itt azonban arra kell figyelni, hogy a fa ne tudjon mozogni a szél hatására sem, hiszen ahol a fát a karóhoz kötjük, azon a ponton a szél mozgató hatása végett a fa kérgét megsebezheti a kötöző, amely a fa pusztulásához vezethet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Milyen szállítási módok közül választhatok?
Webáruházunkban a megrendelése átvételéhez 4 szállítási mód közül választhatsz. 

1. Személyes átvétel

Lehetőség van a raktáron lévő termékek átvételére is a dömsödi boltunkban is. 
2344 Dömsöd, Kossuth Lajos út 124. 
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00 óra,  Szombat: 8:00 - 12:00 

 
2. Csomagponti átvétel

A csomagodat kérheted Posta hivatalba, Posta Pontra (MOL benzinkutak, Coop áruházak) vagy GLS csomagpontra. A kiszállítás bruttó 50.000 Ft felett ingyenes!
(kivételt képeznek a 40 kg-nál nehezebb, túlméretes, több csomagra nem bontható termékek, például nagy gépek szállításai, melyeket csak raklapon szállítunk házhoz. Ennek díja a "raklapos" díjzónába tartozik)

MPL csomagpont kereső 

GLS csomagpont kereső


3. Csomagautomata

A csomagot az általad kiválaszott MPL vagy GLS csomagautomatába szállítjuk ahová 2 napon keresztül akár éjszaka érte mehetsz. A csomag megérkezéséről és az átvételhez szükséges kódról e-mail-ben és sms-ben értesítünk! Csomagautomata választása esetén a csomag a kiválasztott automatából vehető át függetlenül a fent megadott szállítási címtől! A csomagautomatánál utánvétes fizetés csak bankkártyával lehetséges. Amennyiben 2 napon belül nem tudod átvenni a csomagodat az MPL csomagautomatából, azt egy közeli postára szállítjuk ahonnan 5 munkanapod lesz a csomag átvételére felár nélkül. GLS esetében visszaszállításra kerül a csomag. A kiszállítás bruttó 50.000 Ft felett ingyenes!

Maximális csomagméret automatába:


4. Házhozszállítás

A kiszállítás bruttó 50.000 Ft felett ingyenes! (kivételt képeznek a 40 kg-nál nehezebb, több csomagra nem bontható termékek, például nagy gépek szállításai, melyeket csak raklapon szállítunk házhoz. Ennek díja a "raklapos" díjzónába tartozik) 
A hétvégéken illetve ünnepnapokon leadott rendeléseket a rá következő munkanapokon tudjuk feldolgozni és feladni. 

Ha nem vagy otthon a kiszállításkor, akkor sincs mitől félned! A Magyar Posta még egyszer megkísérli a kiszállítást, ezután a csomagod a legközelebbi postára kerül ahol 5-10 munkanapon belül átveheted. 
A gyümölcsfákat egységesen 4.890 Ft-ért szállítjuk házhoz, darabszámtól függetlenül.  

Szállítási díjtáblázat

  MPL
Csomag
automata
MPL
Postapont

MPL
házhoz

Raklapos
házhoz
 0 - 5 kg 1.390 Ft 1.490 Ft  2.190 Ft  
 5 - 10 kg 1.390 Ft 2.290 Ft  2.550 Ft  
 10 - 20 kg  1.390 Ft** 2.790 Ft  2.675 Ft  
 20 - 40 kg      3.990 Ft  
 40 - 60 kg - -  - 6.500 Ft
 60 - 100 kg - -  - 8.500 Ft
 100 - 200 kg - -  - 15.440 Ft
 200 - 300 kg - - -  25.900 Ft
 300 kg felett - - -  34.890 Ft

 

  GLS
Csomag
automata

GLS
CSomag
pont

GLS
házhoz

 
 0 - 5 kg 1.290 Ft 2.490 Ft  2.490 Ft  
 5 - 10 kg   2.890 Ft  2.890 Ft  
 10 - 20 kg      3.190 Ft  
 20 - 40 kg      4.390 Ft  
 40 - 60 kg - -  -  
 60 - 100 kg - -  -  
 100 - 200 kg - -  -  
 200 - 300 kg - - -  
 300 kg felett - - -  

 

 

A rendszer automatikusan generál egy szállítási díjat a termék árából és súlyából. 
*A termékadatlapon mindig a legolcsóbb szállítási mód van feltüntetve az adott termékre 
**Posta Pontra és Csomagautomatába maximum 20 kg súlyú csomag szállítható, Postán maradó szállítási mód esetén lehetőség van nagyobb súlyú csomag átvételi pontra rendelésére. 

Extra szállítási szolgáltatások 

Speciális kezelésű, törékeny termékek szállítási díja

 24.950 Ft

 Speciális kezelésű, túlméretes termékek (pl. 1,5 m feletti létra) díja  6.500 Ft
 50.000.- Ft feletti, nem speciális kezelésű rendelések szállítása  Ingyenes
 Utánvétes szállítás esetén az utánvét kezelés díja   490 Ft


Mikor kapom meg a rendelésem?
A várható szállítási határidőt minden termékoldalon feltüntetjük, ami termékenként eltérő lehet, de a legtöbb esetben a megrendelést 1-2 munkanapon belül tudjuk szállítani. Természetesen a megrendelést követően azonnal visszaigazoljuk ezt e-mailben vagy telefonon.
Szállítás módja, menete
1. A megrendelést legkésőbb a beérkezést követő munkanapon feldolgozzuk. A megrendelt termék kiszállítása a készleten levő termékek esetén maximum 3 munkanapon belül, a rendelésre szállított termékek esetében általában 7 napon belül történik. Ettől eltérő esetben felvesszük veled a kapcsolatot. 
2. A megrendelés feldolgozását követően egy visszaigazolást küldünk e-mailben, mely tartalmazza a rendelt termékek listáját és a számla végösszegét. 
3. Az áru elindításakor küldünk egy e-mailt, mely tartalmazza a kézbesítés dátumát. 
4. A csomag általában az elindítást követő munkanapon 8-17 óra között kerül kézbesítésre a megadott szállítási címre. Az áru ellenértékét a futárnak áruátvételkor készpénzben kell átadni vagy (MasterCard, VISA, Maestro) bankkártyával kiegyenlíteni. 

Külföldi címre szállítanak?
Sajnos külföldi címre történő szállítást cégünk nem vállal. De a külföldi vásárlóink úgy szokták ezt megoldani, hogy egy magyarországi családtag, rokon, barát vagy ismerős címére kérik a csomagot és azok juttatják ki külföldre. Megoldás lehet még a határhoz legközelebbi postára kérni a csomagot.

Ha postára kérem a szállítást, meddig vehetem át a rendelésem?
A kiválasztott postára történő szállítást követően 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvedd a rendelésedet . A csomag feladásakor és a postára érkezéskor is értesítést fogsz kapni e-mailben.

Ha a személyes átvételt választom, mikor illetve meddig vehetem át a rendelésem?
A személyes átvételt választó vásárlóinkat külön e-mailben fogjuk értesíteni, hogy mikortól vehetik át a rendelést. 
Az üzleteink nyitvatartási rendje:
Kiskunlacháza: H-P: 8:00 - 16:00, Szo: 8:00 – 12:00
Dömsöd: H-P: 8:00 - 16:00, Szo: 8:00 – 12:00
A megrendelést az üzleteinkben kifizetheti: 
•    készpénzben
•    bankkártyával

Csomag nyomkövetés
 

MPL csomagpont kereső 

GLS csomagpont kereső


Nyomonkövetés (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe kell beírni a csomagszámot) 

Lakossági ügyfeleknek: 06-1-767-8282
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.

MPL (Magyar Posta Logisztika) szolgáltatások: 06-1-333-7777
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.
E-mail: ugyfelszolgalat@posta.hu

Hogy tudom megnézni, hogy hol tart a csomagom?
Amikor a rendelését feladjuk, e-mail-ben  küldünk egy szállítási információt, ahol megadjuk  a csomagod küldeményazonosítóját, amelyre rákattintva a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon nyomon tudod követni, hogy éppen hol tart.

Mi a teendőm, ha sérült, hibás terméket kaptam?
Profi szállító csapattal dolgozunk. Kiszállításkor minden lépésről informálunk, amíg át nem veszed a csomagod. Minden csomag többszöri kontrollon megy át mielőtt becsomagoljuk és elküldjük. Nem fordulhat elő, hogy nem azt kapod amit rendeltél vagy valami hiányzik belőle. A csomagolás folyamatát kamera rendszer rögzíti, minden egyes csomag tartalma utólag ellenőrizhető. Ha ilyen jellegű reklamáció érkezik, haladéktalanul kivizsgáljuk és orvosoljuk. Hibás vagy szállítási sérült termékeket 72 órán belül cserélünk. Szállítási sérülés esetén szükségünk van a jegyzőkönyvre mely bizonyítja, hogy a szállító hibájából sérült meg. A szállítással kapcsolatos panaszt az info@profigazda.hu email címre küldd el.

Mi van, ha nem tartózkodik a címen senki, amikor jön a futár?
Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, úgy az MPL diszpécsere felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon egyeztetés céljából, majd újból kiszállítják a címre a csomagját. Ha a második kézbesítéskor sem találnak senkit, aki átvenné a csomagot, egy értesítőt hagy a futár a postaládában. A csomag a helyi postán 15 napon belül átvehető. (Ahogy például az ajánlott leveleket szokták)
Ha a csomag elindítását követően (melyről e-mailben értesül) 48 órán belül sem kapja meg rendelését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk a minél gyorsabb kézbesítés érdekében.

Van lehetőség növényvédőszer kiszállítására?
Növényvédő szert - a hatályos jogszabályok alapján - csak az arra jogosultaknak, szabályszerű bizonylatolással, személyesen szolgálunk ki. A termékek leírása tájékoztatást szolgál. Felhasználás előtt mindig olvasd el a termék címkéjén lévő felhasználási utasítást és/vagy az egyéb releváns dokumentumokat (pl.: engedély okirat stb.). Töröld a növényvédőszert a kosárból, így meg tudod rendelni a többi terméket házhoz szállítással. A növényvédőszereket egy külön rendelésben tudod megrendelni, személyes átvétellel.  

Ha nem találtad meg kérdésére a választ, kérjük keress minket e-mailen vagy telefonon.
E-mail cím: info@profigazda.hu
Mobil: +36 30 215 17 87