Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hogyan telepítsem a robotfűnyírót?

Hogyan telepítsem a robotfűnyírót? A "Hogyan telepítsd robotfűnyíródat" videósorozatban 6 nagyobb részre bontva mutatjuk be szakértő segítségével a Gardena Sileno robotfűnyírók telepítésének és beállításának lépéseit.

 

Nyitóepizódból kiderül, hogy mit tartalmaz a megvásárolt csomag, és melyik eszköz mire való.

 

A második epizódban nekilátunk a telepítés folyamatának. Felmérjük a kertet és megnézzük, hogy milyen eszközökre lesz szükségünk a munkálatokhoz.

A harmadik epizódban folytatjuk a telepítés folyamatát. Előkészítjük a területet, valamint kijelöljük a vezetőszál és a határolóvezeték optimális helyét.

 

 

A negyedik epizódban folytatjuk a telepítés folyamatát. A robotfűnyíró töltőállomását telepítjük és kötjük be megfelelően a rendszerbe, valamint elvégezzük a szükséges alapbeállításokat.

 

Az ötödik epizódban a robotfűnyíró élettartamának meghosszabbításához és megbízható működéséhez szükséges karbantartási munkálatokat mutatjuk be.

 

Hatodik, befejező epizódban bemutatjuk, hogy milyen lépések és beállítások szükségesek a robotfűnyírónk smart rendszerbe való integrálásához.