Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Einhell Power X-Change akkus rendszer

Einhell Power X-Change akkus rendszer
Az Einhell Power X-Change egy akkus rendszer úttörő és forradalmi rendszere az évek alatt komoly tekintélyt szerzett magának ebben a szegmensben is.

Az Einhell újításokat hajtott végre az akkumulátorok terén. A biztonságot és a kis súlyt helyezték a fejlesztések központjába. Egy olyan terméket tudtak így létrehozni, amely kiteljesíti a líthium akkus gépek határait.

A forradalmi lítium-ion technológiának köszönhetően nem kell többé azon bosszankodnia, hogy túl rövid a hosszabbító, vagy egy talpalatnyi hely sincs a műhelyben a rengeteg akkumulátor és töltőkészülék miatt. Sőt, mostantól nem kell megkeresnie és összepárosítania a szanaszét heverő készülékeket és tartozékokat sem! A nagyteljesítményű akkumulátor család valamennyi tagját felhasználhatja a sorozat többi készülékéhez, és természetesen ugyanazzal a töltővel feltöltheti az összes akkumulátort.

Az Einhell Power X-Change már több évtizede ugyan azt a platformot használja, így attól sem kell tartania, hogy nem tudja összepárosítani a régebbi Einhell akkus gépeit az új akkumulátorokkal.

A már jól ismert csavarozótól kezdve, a szúrófűrészen át a fűnyírókig, számos készülék elérhető vezeték nélküli, akkumulátoros kivitelben is. Nem kérdés, miért egyszerűbb ezekkel a munkavégzés: nem kell a dugaljakkal és a kábelekkel bajlódnia, ráadásul az akkumulátoros szerszámokkal teljesen mobilis lesz. Akinek több akkumulátoros szerszáma és kerti gépe van, az tudja, mekkora problémát jelent, hogy minden egyes géphez más és más akkumulátor és töltőkészülék tartozik. A Power X-Change-nek köszönhetően ez már a múlté. Az Einhell speciális akkumulátorait több szerszámhoz is használhatja: ugyanazt az akkumulátort több, max. 36V-os készülékbe is behelyezheti. Ezzel a megoldással nem csak a környezetet óvja, hanem a pénztárcáját is kíméli!

 

Az Einhell akkus gépeit megvásárolhatja akkuval és akku nélkül is (Solo gépek). Így teljes mértékben Ön tudja összeállítani a számára legjobb konfigurációt.

Az Einhell Power X-Change előnyei:

 • Elég 1x megvásárolnia, hogy aztán folyamatosan spórolhasson.” Ha már van egy Power X-Change készüléke, akkor nem kell az akkumulátorra és a töltőkészülékre költenie.
 • A kiforrott technológiának és a rendszeres használatnak köszönhetően jelentősen meghosszabbodik az akkumulátorok élettartama.
 • Mivel nincs szüksége kábelekre, ezért nem kell aggódnia, hogy megbotlik a vezetékben, vagy véletlenül elvágja azt.
 • Egyetlen akkumulátor MINDEN készülékhez. Használja UGYANAZT AZ EGY akkumulátort* valamennyi Power X-Change készülékhez a műhelyben és a kertben.
 • 1 akkumulátor* + 1 töltő minden készülékhez és munkához. Helytakarékos tárolás, rendezett műhely és munkaterület.
 • Kevesebb akkumulátor és töltőkészülék = kevesebb nyersanyag és energia.


Kiforrott Líthium-Ion technológia

A lítium-ion technológia az akkumulátor technológia alfája és ómegája. Minimális a mélykisülés veszélye, nincs memória-effektus, kis méretű és könnyű, állandó teljesítményt biztosít, csak hogy néhányat említsünk azon előnyök közül, amelyek megkülönböztetik más rendszerektől (pl. a nikkel-kadmium akkumulátoroktól).  
Az ABS biztonságos működést és a hosszú élettartamot szavatol. Folyamatosan ellenőrzi az akkumulátor és az egyes cellák hőmérsékletét, valamint áram- és feszültségellátását, maximális biztonságot garantálva ezzel. Az optimalizált töltési folyamat kíméli a Power X-Change akkumulátorokat, és meghosszabbítja az élettartamukat.

 

 • NINCS MEMÓRIA-EFFEKTUS Akkor is feltöltheti az akkumulátort, ha nem merült le teljesen. Az akkumulátor kapacitása nem csökken az élettartama során.
 • NINCS ÖNKISÜLÉS – BÁRMIKOR BEVETHETŐ Az akkumulátor teljesítménye még akkor is maximális marad, ha hónapokig nem használja.
 • KOMPAKT ÉS KÖNNYŰ – EGYSZERŰ KEZELÉS Az azonos teljesítményű Li-ion (lítium-ion) akkumulátorok könnyebbek, mint a NiCd (nikkel-kadmium) akkumulátorok.
 • KIFORROTT TÖLTÉSTECHNIKA Rövid töltési idők, optimális teljesítmény, maximális élettartam.
 • MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - Bárhol, Bármikor A Li-ion (lítium-ion) akkumulátorok élettartamuk vége felé közeledve gyakorlatilag ugyanakkora teljesítményt képesek biztosítani, mint a frissen feltöltött, új társaik.
 • 3x HOSSZABB ÜZEMIDŐ A NiCd (nikkel-kadmium) akkumulátorokhoz képest a Li-ion (lítium-ion) akkumulátorok háromszor hosszabb ideig használhatók.
 • EINHELL-ABS A maximális biztonság, a hosszú akkumulátor élettartam, a maximális teljesítmény és a rövid töltési idő biztosítása érdekében.
   

Szénkefe nélküli elektromos motorokkal szerelt Einhell Power X-Change akkus gépek


A hagyományos motor szénkeféket tartalmaz, amelyek súrlódást okoznak. Az Einhell Brushless (szénkefe nélküli motor) kiküszöböli ezt az energiaveszteséget, maximalizálva az üzemidőt és a szerszám élettartamát.
Nem igényel karbantartást, kimagasló teljesítményű és energiatakarékos: mivel a hagyományos elektromotorokban lévő szénkefék csökkentik a teljesítményt és a motor élettartamát is, ezért készülékeinket a legmodernebb, szénkefe nélküli motorokkal szállítjuk. Nem kell aggódnia a súrlódásból veszteség, vagy a motor túlhevülése miatti kényszerpihenők miatt - ez már mind a múlté!