Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Öntözők, locsolók, tömlők és csatlakozók

Az egészséges és szép kert a locsolásnál kezdődik

Ha majd’ kicsattanó kertről van szó, a megfelelő locsolás az első tanács. Ez érthető, hiszen a víz minden élet alapja. De ezt neked bizonyára nem is kell magyarázni! Termékeinkkel segítünk a tökéletesen locsolt kert elérésében.

Kerti vízgyűjtők, locsolók, csapok, tömlők, csatlakozók szórófejek… Végtelen lehetőség áll előtted ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű vízzel tápláld a kerted! A tavaszi és nyári hónapok kiemelt tevékenysége a növények ápolása, gondozása, e feladatok élén a locsolással. Mivel nem mindegy az időráfordítás és a hatékonyság, oldd meg ideális eszközökkel a kerted vagy földed vízzel való táplálását. Válassz számodra kényelmes megoldásokat és kiváló minőségű eszközöket a locsolásra! Nézd át webshopunk széles kínálatát, vagy ha minden perc számít, használd az oldal tetején található kereső funkciót.


Böngéssz tovább az alábbi kategóriákban:
-    Csatlakozók
Kerti csaphoz, locsolótömlőhöz különböző anyagokból. Ezek mellett elágazókat, tömlőösszekötőket is találsz a kategóriában.

-    Locsolótömlők
Ahol kert, ott locsolás, ahol locsolás, ott: locsolótömlő! Böngéssz az általunk forgalmazott széles tömlő-kínálatban, és találd meg a kerted számára ideális változatot. A kategóriákban ipari tömlők is szerepelnek.

-    Szórófejek, locsolók
A kényelmes és időben is praktikus locsoláshoz minden szükséges terméket itt találsz. Billenős, fúvókás, szakaszos, állványos locsolók, illetve a szükséges tartozékok egy helyen.

-    Tömlőkocsik, tömlőtartók
Rendezett kerthez rendezetten tartott tömlő is dukál. Ezt szolgáló kiegészítők közt tudsz böngészni, a klasszikusok mellett automata tömlőtartót is találsz a kínálatban.

-    Kerti csapok
Különféle színű, főként réz kerti csapokért ebben a kategóriában érdemes körbenézned. Félrefordítós, tekerős és klasszikus tömlővéges csapok egy helyen.

-    Esővízgyűjtők
A kertnek, a növényeknek eleve sokkal jobbat tesz az esővíz, és emellett anyagi megfontolásból sem elvetendő egy kerti vízgyűjtő. 200-300 literes gyűjtőkért, illetve magasítókért a legjobb helyen jársz.