Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

A kerti bútorok 2022-es trendjei
A kerti bútorok 2022-es trendjei
2022. 06. 28. 06:24:41
Elmúltak azok az idők, amikor egyszerűen csak a szín volt meghatározó tényező a kerti bútoroknál. Ehelyett itt az ideje, hogy gondosan válasszon időtálló, tartós darabokat kültéri terére is! Ezt a tendenciát a fenntarthatóságból fakadónak tekinthetjük. A stílusos, strapabíró bútorzatok hosszabb távon szolgálják használóját. Nincs szükség minden évben új kültéri kiegészítőkre. Nézzük, hogy mi jellemző az idei szezonban.
 Milyen az ideális belátásgátló erkélyre?
Milyen az ideális belátásgátló erkélyre?
2022. 06. 07. 14:01:11
Legyen akármilyen kicsi is egy erkély, bizony könnyedén valódi ékszerdobozzá varázsolhatjuk egy kis fantáziával. Hiszen sok esetben ez az egyetlen olyan hely a lakásban, ahol zavartalanul élvezhetjük a szabad levegőt, sőt, akár növényekkel, mini veteményessel vehetjük körbe magunkat. Mindennek fontos része a belátásgátló is, amely nem csak a kíváncsi szemek, de az időjárás viszontagságai ellen is véd, ráadásul igen esztétikus is. Lássuk, melyik a legjobb opció a széles választékból!
A legjobb ágyásszegély ötletek
A legjobb ágyásszegély ötletek
2022. 05. 19. 16:37:05
Segítünk választani a számtalan ágyásszegély típus közül, megmutatjuk milyen megoldások jöhetnek szóba, hogy könnyedén kiválaszthasd a számodra legjobbat!
Tényleg hatékonyak a vadriasztók?
Tényleg hatékonyak a vadriasztók?
2022. 01. 14. 14:19:48
A vadak által okozott kár mértéke évente akár több millió forint is lehet, ami jelentős bevételkiesést okoz a gazdáknak. Ésszerű tehát valamilyen védekezési stratégiát kialakítani a vadak ellen. Az olyan klasszikusok, mint a villanypásztor és a drótkerítés mellett egyre inkább elterjedtebbek az ultrahangos vadriasztók is. 
A sokoldalú műnád
A sokoldalú műnád
2021. 07. 24. 07:11:55

A műnád különleges. Ha kell védelmet nyújt a kíváncsi szemek elől. Ha szeretnéd feltűnő, de választhatsz olyat is amelyik egészen egyszerűen simul bele a téged körülölelő világba. Szinte csak jó tulajdonsága van: esztétikus, időt álló, könnyen kezelhető. Ismerd meg a műnádat.

Árnyékoló háló fajtái és felrakásának módjai
Árnyékoló háló fajtái és felrakásának módjai
2021. 06. 13. 13:45:22
A következő interjúnkat Kovács Zoltánnal a Profigazda.hu ügyvezetőjével készítettük. Az árnyékoló hálókról beszélgettünk vele részletesen. Választ kaptunk többek között arra a kérdésre is, hogy milyen modern árnyékoló hálók léteznek, illetve milyen felrakási technikák ismertek.
Védd meg a terményed, gépeidet a kártevők ellen! Itt az ultrahangos riasztás!
Védd meg a terményed, gépeidet a kártevők ellen! Itt az ultrahangos riasztás!
2021. 01. 28. 15:07:36
A mezőgazdasági területek növekedése azt eredményezte, hogy nagyvadállományunk a bőséges táplálékforrás következtében rohamos növekedésnek indult. Olyannyira elszaporodtak, hogy mára már nemcsak a mezőgazdasági területek veszélyeztetettek a vadak okozta károkozástól...
Miért a Nortene?
Miért a Nortene?
2020. 06. 06. 08:32:45

Miért ezt a márkát forgalmazzuk a webáruházunkban? Minden termékünk gondos válogatás és tesztelés után került a webshopba, és most szeretnénk bemutatni az egyik legkedveltebb márkánkat. Olvass tovább és kiderül, mire számíthatsz, ha Nortene terméket választasz!

Álmodj tökéletes sövény kerítést az otthonod köré!
Álmodj tökéletes sövény kerítést az otthonod köré!
2020. 02. 25. 16:36:35

A természetben az a csodálatos, hogy minden évszakban egy egészen más arcát mutatja, amelyek közül mindegyik tökéletes. Hiszen a tavaszi hónapokban az ébredező természet melengeti a szívünket, míg nyáron pedig a teljes pompában tündöklő növények nyűgözik le az embert.