Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Fiskars kerti szerszámok

A Fiskars termékek kiváló anyagokból és fejlett technológia segítségével készülnek. Termékeinket annak érdekében teszteljük, hogy kiválóan működjenek a tervezett tevékenység során és felhasználási környezetben. Néha azonban a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is felmerülhetnek hibák a gyártási folyamatban. Üzletünk a Fiskars Magyarország kiemelt partnere. Minden hónapban más más akciókkal várunk.

>> Bővebben a Fiskars márkáról és a garanciáról

A kertészkedés mesterei a Fiskars kerti szerszámokra esküsznek

A kertészkedés a természet szerelmeseinek és a zöldségtermesztőknek egyaránt hatalmas örömforrás. Ahhoz azonban, hogy kerted igazi paradicsommá váljon, megfelelő eszközökre van szükséged. Itt jönnek képbe a Fiskars kerti szerszámok, amelyek a minőség, a tartósság és az innováció jegyében készülnek.

Az 1649-ben alapított finn cég az évszázadok során sok fordulatot átélt, míg megtalálta mai küldetését. A brand a nevét a településről kapta, ez a ma ~1000 fős falu Finnország déli részén, Helsinki és Turku között félúton, a Balti-tenger közelében helyezkedik el. Kezdetben vas- és réz előállításával foglalkoztak, aztán ahogy elfogyott a bányászható anyag úgy álltak át az 1800-as évek elején a fémmegmunkálásra és gyártanak már 200 éve késeket, ollókat, mezőgazdasági eszközöket. A változásra, újításra való hajlam tehát gyakorlatilag a génjeikben van! A 2. világháborút követően komoly szerkezeti reformokat hajtottak végre, azóta töretlenül szárnyal a cég. Talán nincs ember, aki ne találkozott volna az ikonikus narancssárga markolatú ollójukkal, de ez csak a jéghegy csúcsa!
Webshopunkban a kerti szerszámaikkal is megismerkedhetsz és egy helyen beszerezheted az ergonomikus, ésszerűen tervezett, minőségi termékeiket.

Megfelelő szerszámokkal könnyebb a munka!

A kertészkedés egy olyan tevékenység, amelynek során a természet közelében lehetünk, és ahol saját magunk teremthetjük meg a környezetünket. A megfelelő kerti szerszámokkal a munka hatékonyabbá válik, ezt ismerték fel a finnek. Termékeiket a hosszú élettartam és a prémium minőség jellemzi leginkább, melyből te is profitálhatsz.

Miért válassz Fiskars termékeket?

Az első és legfontosabb dolog, amit a Fiskars kerti szerszámokról tudni kell, az a márka hihetetlen hagyománya az innováció terén. A Fiskars már több mint négy évszázada a szerszámok fejlesztésének élén áll, olyannyira, hogy a komplett finn mezőgazdaság fejlődésében hatalmas szerepet játszottak. Ez azt jelenti, hogy minden új termékük komoly tapasztalatot és tudást hordoz magában, amely a kertészkedők igényeit szolgálja.

A Fiskars kerti szerszámok tervezése során a kényelem és hatékonyság volt a fókuszban. Az ergonomikus fogantyúk és a könnyű súlyú kialakítás a legjobb kényelmet nyújtják a kertészkedés során. Ezenkívül a kiváló minőségű anyagok és az éles vágóélek biztosítják a hatékony munkavégzést.

Szerszámaik az örökkévalóságnak készülnek. Kiváló minőségű acélt használnak termékeikhez, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a mindennapos használat kopásának. Azok a kertészek, akik Fiskars szerszámokat választanak, hosszú távú befektetésként tekinthetnek rájuk!

Mit találsz a Fiskars kategóriában?

Gyakorlatilag minden ház körüli tevékenységhez tudunk megoldást kínálni számodra!

Elérhető oldalunkon a lapátok, ásók, gereblyék, kapák széles sora, melyek segítségével rendben tudod tartani konyhakertedet. A kiváló minőségű szerszámok erősek, strapabíróak, nem gond velük a kemény munka sem!

Sövénynyíróink, metszőollóink, ágvágóink és erdészeti szerszámaink lehetőséget biztosítanak számodra, hogy díszkerted, sövényied tündökölhessenek. Hosszú-hosszú ideig hű társaid lesznek, legyen szó bármilyen kert szépítési feladatról, nem fogsz csalódni bennük.

Van egy gyönyörű pázsitod? Ekkor is jó helyen jársz, hiszen extrém minőségű Fiskars kézi fűnyíróink, gyomkiszedőink és egyéb talajgondozó eszközeink segítségével makulátlan gyeped lehet, amelyre öröm ránézni.

Kalapácsok, fejszék, fűrészek is várnak oldalunkon, ha keményebb feladatról van szó. Robosztus, masszív eszközök, amelyekkel lehet is haladni a munkával!

Végül ne menjünk el kedvenceink, a minőségi Fiskars kések mellett sem! Szimpla kerti késektől kezdve kertészeti, építőipari célszerszámokig többféle kiváló pengével rendelkező kés vár kategóriánkban.

Görgess feljebb és válogass kínálatunkban, nézd végig Fiskars kerti szerszámainkat és rendelj 

Üzletünk a Fiskars közel teljes szortimentjét forgalmazza. A legtöbb termék elérhető a webshopban vagy az üzletünkben. Ha nem találsz egy terméket,de megtetszik a gyártói katalógusban, akkor kérj rá tőlünk árajánlatot. A katalógusokban található bármely terméket be tudjuk szerezni, ha a forgalomban van. 

Letölthető katalógusok:

Fiskars kert           Fiskars háztartás