Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Gyümölcsfák, növények

I llatosak, látványosak, feldobják az otthonod és a kerted megjelenését, hasznosak és gyönyörűek, miközben fontos szerepük van az ökoszisztémában, és még fantasztikus finomságokat is adnak. A növények nem csak szépek, hanem nélkülözhetetlenek is tehát.

Ebben a kategóriában összegyűjtöttünk számodra a hasznos és finom gyümölcsöket termő gyümölcsfákat, a csodaszép, különleges mediterrán növényeket, a nélkülözhetetlen kerti növényeket, a mediterrán hangulatot nyújtó pálmákat és az otthonodban is csodásan mutató növényeket. Nézz szét a kínálatunkban.

Ilyen növényeket találsz nálunk
Például egyszerre szépeket és hasznosokat. A kertbe ültetett – és a kínálatunkban megtalálható - gyümölcsfák néhány éven belül termőre fordulnak, érdemes elültetni a kertben néhány almafát, cseresznyefát, körtefát, barackfát, hogy megteremjen a csodás ízű alma, a kajszi, a cseresznye, a szilva, meggy vagy körte. (Fontos, hogy ehhez ismerd meg melyik fa mit szeret, hogyan ad bőséges termést, hogy gondozd).
A citrusfélék módot adnak arra, hogy a saját otthonodban (akár a lakásban akár a kertben is) megtermeld magadnak a kedvencedet. A legismertebbek a citrom, a narancs, a grapefruit, de emellett találsz a kínálatunkban pomelófát, vagy az egzotikus kumquatot. Válaszd bármelyiket is nem csak csodás megjelenésükkel kápráztatnak el, hanem finom termésükkel is.

A kerti növények (és a mediterrán növények, melyek egy kevés extra törődést is igényelnek) egyszerre lehetnek a kerted lenyűgöző díszei, adnak neki csodás megjelenést és lepnek meg káprázatos illatukkal. Az orchideák (melyek a hírekkel szemben nem mérgezőek) az akár hatalmasra növő pálmák, vagy a minden otthonban megtalálható szobanövények szinte behozzák a természetet az otthonodba miközben tisztítják és oxigénnel dúsítják a levegőt és a megjelenésük is lenyűgöző.

Ismerd meg a Profigazda.hu hatalmas növény kínálatát, válaszd ki a számodra szimpatikusat. Mivel minden növényünket / fánkat ellenőrzött és elismert kertészettől vásároljuk így biztos lehetsz abban, hogy tökéletes növényt választottál. (Arra kérjük ügyelj, hogy mind a virágok mind a fák és a szobanövények esetében is mindenképpen vedd figyelembe a hőmérséklet, a víz és a fényigényüket.)