Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kert, kerti kiegészítők

Az otthon egy hangulatos kerttel lesz teljes

Legyen szó akár egy nyáresti sütögetésről vagy a kert gondozásáról, itt minden kerti kiegészítőt megtalálsz egy helyen, könnyedén böngészhetsz a terméktípusok között. Ha konkrét elképzelésed van, és egy percet se töltenél nézelődéssel, használd az oldal „keresés” funkcióját!

A szép kert mögött folyamatos munka és odafigyelés áll. Ahhoz, hogy a kertápolás ne „kötelező rossz” legyen, hanem akár kellemes hobbi, a megfelelő eszközöket érdemes választani. Vagyis magas minőségű és felhasználóbarát termékeket, amelyek nem okoznak kellemetlen meglepetést. Emellett, nemcsak a munkához, hanem a kerti sütögetéshez és hangulatos kinti dekorációhoz is biztosan megtalálod azt, amit keresel.

Böngéssz az alábbi kategóriákban:

-        Hobbikert

Karók és viráglétrák, teleltető zsákok, ponyvák, geotextíliák és rögzítők mellett számos olyan apróság található itt, amelyek minden évszakban segítik a rendezett hobbikert fenntartását.

-        Kerti bútorok, kiegészítők

A kertben töltött órák kényelmét és praktikumát szolgáló termékek az egész családnak.

-        Kerti dekoráció

Még a legszebben gondozott kert hangulata is fokozható díszekkel, virágtartóval, fényekkel!

-        Kerti kutak

A klasszikus stílusok mellett minimál dizájnnal rendelkező kerti kutakat is találsz a Profigazda webshopban, illetve itt keresd a hozzájuk tartozó kiegészítőket is.

-        Kültéri kiegészítők

A térelválasztók, a pergolák jó szolgálatot tesznek az intim környezet megőrzésében. Szintén itt találod meg a magas minőségű, esztétikus műfüveket, a kerti bútortakarókat, a gyep- és ágyásszegélyeket, továbbá a szúnyoghálókat is.

-        Medencék – tartozékok – medencevegyszerek

Nyáron kellemes, ha saját medencében hűtheted le magad; persze csak akkor, ha a medencédben és környékén minden problémamentesen működik.

-        Sport és szabadidő

A vízparti nyaralóhoz szükséges és hasznos kellékek, főleg csónakok és tartozékok.

-        Takaróponyvák

A takaróponyvák mellett a szükséges rögzítőeszközök is ebben a termékkategóriában szerepelnek, böngéssz kedvedre az UV-szűrős és / vagy vízálló darabok közt.

-        Grillezés otthon

Ha kert, akkor kerti sütés és bográcsozás! Találd meg a számodra megfelelő eszközöket és ajándéktárgyakat a Profigazda webshopjában.

-        Fóliasátrak

Normál és prémium fóliasátrakat, melegágyakat és melegházakat gyűjtöttünk össze a termékcsoportban, házi nevelgetéstől a professzionális felhasználásig.

-        Fólia, védőháló

Itt találsz madárhálót, fátyolfóliát és az ezekhez szükséges rögzítő klipszeket, fóliaalgutakat is.

-        Gyümölcsfák

Az otthon termett gyümölcsnél nincs jólesőbb, főleg, ha minőségi a termés. Prémium gyümölcsfáinkat első kézből, saját faiskolánkból szerezzük be, minden klasszikust megtalálsz a széles választékban.