Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezheted, amivel elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Hecht garancia - kerti gépek és kerti eszközök

HECHT – a kertek mestere. Ezt a szlogent méltán viseli a közel 22 éves gyártói múltra visszatekintő Cseh székhelyű kertigép gyár. Termékei minőségbiztosított, kiváló ár-érték arányú gépek és tartozékok. A HECHT gépek a Csehországi piacon túl, meghódították a német, szlovák és lengyel piacokat is. Magyarországi megjelenése óta hazánkban is bebetonozta magát, fejlődése töretlen. A HECHT termékek számos németországi szakmai díjat és elismerést nyertek. A HECHT márkanév Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű és ár-érték arányú kerti gépek és eszközök fogalmával.

Rendkívül széles HECHT termékválaszték lefedi a teljes kerti kínálatú szortimentet az egyszerű mechanikus fűnyíróktól  a kapálógépeken és láncfűrészeken át egészen az ágaprítóig vagy akár a kerti kéziszerszámokig. Olyan nem mindennapi kerti eszközöket is megtalálunk a HECHT kínálatában, mint például a kerti hinta, a kerti ház vagy a gyermekhomokozó. 

A kerti eszközök tárolására ajánljuk szerszámtároló kisházainkat, majd a munka végeztével a szabadtéri lazítást szolgáló kertibútorainkat és kerti grill választékunkat. A legkisebbek is örömüket lelhetik a HECHT márkában, hiszen számos vidám, színes akkumulátoros gyermekautó és egyék kis jármű is fellelhető választékunkban. Termékeinket vásárlóink visszajelzései alapján és a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlesztjük, formáljuk. Háromkerekű fűnyíró gépeink rendkívüli fordulékonysága megkönnyíti a tagolt kertekben való fűnyírást. Önnek is okozott már bosszúságok az elektromos kerti gépek vezetékével való viaskodás a munkavégzés közben? Figyelmébe ajánljuk HECHT Accu Program akkumulátoros kerti gépeinket: szegélynyíró, lombfúvó, sövényvágó, fűnyíró, hómarógép. Az otthoni barkácsolók számára is nyújtunk megoldásokat barkácsgép programunk termékeivel.

Magyarországon a HECHT termékek forgalmazását a Csehországi anyacég leányvállalata végzi. Ezzel biztosítva a magas színvonalú garanciális szolgáltatásokat, alkatrészellátást és szervizt. A SzerszamKell barkácsáruházban megvásárolhatod a HECHT teljes termékválasztékát.

A Hecht termékekre 2 év garanciát vállalunk, a 250.000 Ft feletti gépek esetében pedig 3 év garanciát vállalunk.